Väskor på vift

söndag, 25 augusti, 2013 av Camilla Thulin
Är du ute på tur i arbetet så gäller en liten kabinväska eller en större bag. Storleken handlar givetvis om hur länge du ska vara borta.

 

Ska du bara vara borta några dygn tänk igenom packningen noga. Ta inte med dig för mycket, för det är ingen som tänker på om du byter 4 gånger om dagen.

Ibland när jag är extra lat och åker tåg, kastar jag ner min packning i en IKEA kasse och hivar genast upp den på hatthyllan. Den andra granntanten reser alltid med enbart handbagage, om hon så flyger till Tokyo, och när hon förra sommaren checkade in på flotta femstjärniga Negresco i Nice, hade hon kläderna i en IKEA kasse …man behöver inte krångla till det.

På mina resor genom landet följer alltid minst en hund med, så då får det vara lite lätttillgängligt och slafsigt. Om man flyger mycket så kan en billig B-väska vara modellen, som ingen vill sno, eller så satsar man på en Rimowa i plast från Japan. Den går aldrig sönder, dyr men bäst.

Packa alltid kläder som passar med varandra, gärna samma färg, se likadan ut, för då blir mötena enklare, folk känner igen dig.

Är du på semester, tänk på att det kan vara kul att se snygg ut, skippa den beiga Svennelooken: kakishorts, svart linne och rejäla svarta herrsandaler och omålade tånaglar. Tänk tvärtom. Packa ner fina klänningar och sköna damsandaletter, eller varför inte guldgympaskor för långa promenader, det blir garanterat roligare!

 

 

 

Kommentera

Lästips

Designern Ida Sjöstedt bestulen

av Camilla Thulin torsdag, 6 mars, 2014

Marni

av Camilla Thulin onsdag, 15 maj, 2013

Ut ur garderoben, del 3.

av Camilla Thulin fredag, 24 augusti, 2012

Underbara spetsar

av Camilla Thulin fredag, 27 oktober, 2017

Den lilla svarta

av Camilla Thulin onsdag, 15 augusti, 2012

Klädd i svart – mina bästa tips

av Camilla Thulin söndag, 1 september, 2013

Skepparkavajen

av Camilla Thulin onsdag, 24 oktober, 2012

Hårda klappar från oss

av Camilla Thulin lördag, 30 november, 2013

Negresco

av Camilla Thulin söndag, 9 februari, 2014

Alexander McQueen del 2/4

av Camilla Thulin söndag, 29 juni, 2014
Bläddra i arkivet