Hitta i väskan

torsdag, 23 augusti, 2012 av Karina Ericsson Wärn

Väska från Antik Batik.

Jag tror de flesta kan hålla med om att det är stor skillnad på en soppåse och en handväska. Trots det behandlar många sin väska som om den vore en plats för avfall och fyller den med skräp. Finns det någon insida som räknas så är det väskans. Behandla den med respekt. Låt insidan vara lika betydelsefull som utsidan – väskans alltså!

Tyvärr är många väskor lika väldesignade på insidan som en plastpåse. De saknar ordentligt med fack. Alla väskor bör innehålla åtminstone ett fack som går att stänga ordentligt, så att plånboken kan förvaras säkert. Håll ordning i väskan genom att sortera upp dess innehåll i små nylonnecessärer i olika färger, nätpåsar eller plastfickor. Unna dig en snygg liten sminknecessär som innehåller dagens nödvändigheter för läppar, kinder och näsa. Skaffa dig en snygg penna och anteckningsbok. Släng gnagda blyertspennor, trasiga anteckningsblock, gamla kvitton, tamponger som mist cellofanet och egna visitkort som fått hundöron.

Kommentera

Lästips

Goda Parisadresser

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 22 maj, 2013

Läsarbrev om shapewear

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 4 november, 2015

4 brutna servetter

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 5 december, 2012

Kroppshår

av Karina Ericsson Wärn söndag, 2 december, 2012

Fira jul i Paris

av Karina Ericsson Wärn söndag, 1 december, 2013

Fötterna

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 7 maj, 2014

Sallad med marinerad rödkål

av Karina Ericsson Wärn söndag, 9 juni, 2013

Mina bästa festtips

av Karina Ericsson Wärn söndag, 9 december, 2012

Läsarbrev

av Karina Ericsson Wärn söndag, 2 juni, 2013

Tack för i år!

av Karina Ericsson Wärn söndag, 29 december, 2013
Bläddra i arkivet