Hitta i väskan

torsdag, 23 augusti, 2012 av Karina Ericsson Wärn

Väska från Antik Batik.

Jag tror de flesta kan hålla med om att det är stor skillnad på en soppåse och en handväska. Trots det behandlar många sin väska som om den vore en plats för avfall och fyller den med skräp. Finns det någon insida som räknas så är det väskans. Behandla den med respekt. Låt insidan vara lika betydelsefull som utsidan – väskans alltså!

Tyvärr är många väskor lika väldesignade på insidan som en plastpåse. De saknar ordentligt med fack. Alla väskor bör innehålla åtminstone ett fack som går att stänga ordentligt, så att plånboken kan förvaras säkert. Håll ordning i väskan genom att sortera upp dess innehåll i små nylonnecessärer i olika färger, nätpåsar eller plastfickor. Unna dig en snygg liten sminknecessär som innehåller dagens nödvändigheter för läppar, kinder och näsa. Skaffa dig en snygg penna och anteckningsbok. Släng gnagda blyertspennor, trasiga anteckningsblock, gamla kvitton, tamponger som mist cellofanet och egna visitkort som fått hundöron.

Kommentera

Lästips

Smycken

av Karina Ericsson Wärn söndag, 18 maj, 2014

Läsarfråga om klänning

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 21 januari, 2015

Schiaparelli och Farida Khelfa

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 24 september, 2014

Klädd på jobbet

av Karina Ericsson Wärn söndag, 27 januari, 2013

Barda om hår: 3

av Karina Ericsson Wärn söndag, 20 april, 2014

Mjuk och len kropp

av Karina Ericsson Wärn söndag, 24 november, 2013

Väskor på vift

av Karina Ericsson Wärn söndag, 25 augusti, 2013

Storleken

av Karina Ericsson Wärn söndag, 5 maj, 2013

Årets Granntant 2013

av Karina Ericsson Wärn lördag, 16 februari, 2013

Hélène Absi om kashmirsjalen

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 29 oktober, 2014
Bläddra i arkivet