Parisresan

onsdag, 25 september, 2013 av Oss Granntanter Emellan

Vår första resa med er läsare är nu ett minne blott. Tre dagar har vi spenderat tillsammans i Paris, 25 personer, kvinnor och män, och det har varit otroligt trevligt. Resan har onekligen gett mersmak, och vi kommer återkomma med fler läsarresor. Det är bara att hålla ögonen öppna.

IMG_2254

 

Tack säger vi till alla som kom till Paris! Och på återseende! För er som vill se vad vi gjorde, kika in på våra respektive bloggar perioden 19-21 september 2013. Vi tackar också för all fantastisk respons vi fått, alla enbart positiva! Här lägger vi nu ut några röster. Vi ses snart igen i det fysiska livet. Tills vidare träffas vi här hos OGE/ Karina & Camilla

Tack snälla Karina och Camilla för fantastiska dagar i Paris. Så trevligt och omtänksamt ordnat, perfekt blandning av utflyktsmål både stardust och djup. Inspirerande guidning av er båda och suverän make. Jag har tagit mig an tvätthögarna och annat pyssel med håret bakåtkammat  och  med dyra parfymdroppar från städernas stad. Funkar! Kram / Christina O

Hej Karina och Camilla, så inspirerande och hur kul som hellst var resan till Paris tillsammans med er och alla andra sköna damer och herrar. Man bugar och tackar för ett bra upplägg och två engagerade reseledare. Jag är mycket glad att jag kom med och har nu fått positiv energi som räcker längre.  Jag önskar er allt gott och fortsätter att läsa granntanter med stort nöje. Hälsningar  / Fru Larsson

Hej kära Granntanter, tack för några helt underbara dagar i Paris. Ett fantastiskt välordnat program och bemötande. Så berikande och trevligt. Jag har lärt mig nytt om både det ena och det andra, inklusive om mig själv. Och fått lära känna några fantastiska kvinnor – inte bara er! Ett minne för livet.

Jag var ju kvar några dagar hos en väninna i Marais och kom hem igår natt – och upptäckte att mitt ena väskfynd, läderväskan, var borta, puts väck, med plånbok, telefoner (jag har ju tyvärr två), glasögon, solglasögon, körkort och allt. Dock inte nycklarna till lägenheten, som jag hade i resväskan. Och inte visste jag var jag lyckats tappa kollen heller, totalt hjärnsläpp hade infunnit sig någonstans mellan Göteborg och hemmet i Trollhättan. Jag hade minst sagt svårt att sova i natt och gick upp flera gånger för att försäkra mig om att väskan inte trots allt gömde sig någonstans. Men icke…

För att göra en lång historia kort så återfanns väskan idag med sitt kompletta innehåll på SJ Hittegodsavdelning i Göteborg och jag grät av lycka. Kunde bara inte sluta gråta. Det var en enormt jobbig upplevelse att bli av med precis allt. Spärrade kort och därmed ont om cash blir det ett par dagar – men det kan jag leva med. Kanske lika bra efter utsvävningarna i Paris… Jag log lite extra idag när jag läste om Lars O´s stulna kalsonger i Karinas blogg. Är så tacksam att personalen på SJ var så ärliga och lämnade in väskan med allt sitt innehåll. Tjejen på Hittegods upplyste mig om att jag hade enorm tur, och det inser jag. Därav tårarna tror jag. MEN – vilka FYND man kan göra på Hittegodsavdelningen!!! De säljer ut det som inte hämtas efter en viss tid, för inga pengar alls. Dit måste jag gå tillbaka när jag får tillbaka tillgången till mina pengar… Såg bla en splitter ny handbagageresväska för 100 kronor.

Tack igen för allt – den fina Clarins presenten och de roliga tipsen och härliga rundvisningarna. Och inte minst för er båda och er härliga inställning till allt och alla, inklusive Lars O. Något att eftersträva. Vi ses igen i Oktober, på Yxtaholm, och jag kommer att hålla extra hårt i väskan framöver – precis som en äkta Tant! Kram / Yvonne

Tusen tack till er båda för en fantastiskt fin helg i Paris! Och man skulle även vilja få iväg ett stort tack till alla trevliga damer som var med på resan! För mig kändes det som om jag hade varit borta mycket längre än bara en helg. Det är nog för att det var så särdeles trevligt! Kram från Maria i Umeå

 

Kommentera

Lästips

Klädd i svart – mina bästa tips

av Oss Granntanter Emellan söndag, 1 september, 2013

Bästa julklappen

av Oss Granntanter Emellan torsdag, 12 december, 2013

Tjuvar i modevärlden

av Oss Granntanter Emellan torsdag, 1 augusti, 2013

Goda Parisadresser

av Oss Granntanter Emellan onsdag, 22 maj, 2013

Kurtisanen och modet

av Oss Granntanter Emellan tisdag, 6 juni, 2017

Goda Bistroadresser i Paris

av Oss Granntanter Emellan söndag, 27 oktober, 2013

Mugler och Montana

av Oss Granntanter Emellan söndag, 26 augusti, 2018

Barda om hår: 2

av Oss Granntanter Emellan söndag, 13 april, 2014

Barda om hår: 3

av Oss Granntanter Emellan söndag, 20 april, 2014

Göteborg utsålt

av Oss Granntanter Emellan fredag, 8 november, 2013
Bläddra i arkivet