Skostorleken

söndag, 28 april, 2013 av Camilla Thulin
Fötter och skor. Ett mycket intressant ämne.

 

Många vuxna kvinnor har fått för sig att det är extra kvinnligt och fint med små fötter. En vanföreställning, de fötter man har ska man vara glad för oavsett storlek. Idag när vi människor blir längre och större har även kvinnofoten blivit större. De flesta vettiga skomärken gör damskor upp till 42 idag, sedan finns det specialmärken som gör 43 och uppåt. Jag har själv allt mellan 39 – 42 på mina skor. Det viktiga är att skon passar och inte vad fabriken satt för nummer på skon. I min bok ”Stil med Thulin” finns på sidan 119 en mycket bra storlekstabell för fötter och skor. Den använder jag mig av när jag skall köpa skor på nätet, något jag gjort många gånger och det har fungerat utmärkt. Min favoritsajt för skor och väskor är www.yoox.com, betalning och leveranser fungerar perfekt – aldrig något strul. Har du inte min bok kan du låna den på biblioteket.

Glöm inte att din skostorlek ändrar sig med åren. Förmodligen har du större fötter nu än för tjugo år sedan, kanske har du blivit klok och går inte i för små skor.

Kommentera

Lästips

Bloomsbury

av Camilla Thulin söndag, 20 oktober, 2013

Acceptera din kropp

av Camilla Thulin onsdag, 3 juni, 2015

Torr hy?

av Camilla Thulin fredag, 1 december, 2017

Breda höfter eller?

av Camilla Thulin onsdag, 22 augusti, 2012

Sminklektion

av Camilla Thulin onsdag, 1 april, 2015

10 Stiltips för båda

av Camilla Thulin onsdag, 14 november, 2012

Vem var Monsieur Dior?

av Camilla Thulin lördag, 6 januari, 2018

Bootcut à la Birkin

av Camilla Thulin onsdag, 10 juli, 2013

Garderobstips

av Camilla Thulin onsdag, 11 december, 2013

Storleken

av Camilla Thulin söndag, 5 maj, 2013
Bläddra i arkivet