Skostorleken

söndag, 28 april, 2013 av Camilla Thulin
Fötter och skor. Ett mycket intressant ämne.

 

Många vuxna kvinnor har fått för sig att det är extra kvinnligt och fint med små fötter. En vanföreställning, de fötter man har ska man vara glad för oavsett storlek. Idag när vi människor blir längre och större har även kvinnofoten blivit större. De flesta vettiga skomärken gör damskor upp till 42 idag, sedan finns det specialmärken som gör 43 och uppåt. Jag har själv allt mellan 39 – 42 på mina skor. Det viktiga är att skon passar och inte vad fabriken satt för nummer på skon. I min bok ”Stil med Thulin” finns på sidan 119 en mycket bra storlekstabell för fötter och skor. Den använder jag mig av när jag skall köpa skor på nätet, något jag gjort många gånger och det har fungerat utmärkt. Min favoritsajt för skor och väskor är www.yoox.com, betalning och leveranser fungerar perfekt – aldrig något strul. Har du inte min bok kan du låna den på biblioteket.

Glöm inte att din skostorlek ändrar sig med åren. Förmodligen har du större fötter nu än för tjugo år sedan, kanske har du blivit klok och går inte i för små skor.

Kommentera

Lästips

Hotel Eldorado

av Camilla Thulin tisdag, 13 maj, 2014

Kom och träffas!

av Camilla Thulin lördag, 1 februari, 2014

Ralph Lauren

av Camilla Thulin onsdag, 22 oktober, 2014

Stekta grönsaker med fetadipp

av Camilla Thulin onsdag, 12 mars, 2014

Gamla klänningar

av Camilla Thulin onsdag, 18 september, 2013

Ut ur garderoben, del 2.

av Camilla Thulin fredag, 24 augusti, 2012

Tumla runt

av Camilla Thulin söndag, 11 mars, 2018

Läsarbrev om ny stil

av Camilla Thulin söndag, 18 oktober, 2015

Lite om celluliter

av Camilla Thulin söndag, 20 september, 2015

Cassoulet

av Camilla Thulin söndag, 1 juni, 2014
Bläddra i arkivet