Skostorleken

söndag, 28 april, 2013 av Camilla Thulin
Fötter och skor. Ett mycket intressant ämne.

 

Många vuxna kvinnor har fått för sig att det är extra kvinnligt och fint med små fötter. En vanföreställning, de fötter man har ska man vara glad för oavsett storlek. Idag när vi människor blir längre och större har även kvinnofoten blivit större. De flesta vettiga skomärken gör damskor upp till 42 idag, sedan finns det specialmärken som gör 43 och uppåt. Jag har själv allt mellan 39 – 42 på mina skor. Det viktiga är att skon passar och inte vad fabriken satt för nummer på skon. I min bok ”Stil med Thulin” finns på sidan 119 en mycket bra storlekstabell för fötter och skor. Den använder jag mig av när jag skall köpa skor på nätet, något jag gjort många gånger och det har fungerat utmärkt. Min favoritsajt för skor och väskor är www.yoox.com, betalning och leveranser fungerar perfekt – aldrig något strul. Har du inte min bok kan du låna den på biblioteket.

Glöm inte att din skostorlek ändrar sig med åren. Förmodligen har du större fötter nu än för tjugo år sedan, kanske har du blivit klok och går inte i för små skor.

Kommentera

Lästips

Köksan och kocken

av Camilla Thulin onsdag, 18 mars, 2015

Om det här med ålder

av Camilla Thulin söndag, 14 oktober, 2012

Boucheron

av Camilla Thulin lördag, 3 februari, 2018

Hud och herrar

av Camilla Thulin fredag, 6 juni, 2014

Manlig skönhetsvård

av Camilla Thulin onsdag, 6 november, 2013

Det kom ett läsarbrev

av Camilla Thulin söndag, 23 mars, 2014

När bistron kom till Paris

av Camilla Thulin söndag, 13 oktober, 2013

Kycklingrecept

av Camilla Thulin söndag, 31 mars, 2013

Lingerie

av Camilla Thulin onsdag, 4 februari, 2015

Häng med till Turkiet

av Camilla Thulin tisdag, 17 februari, 2015
Bläddra i arkivet