Smycken till fest

onsdag, 2 oktober, 2013 av Camilla Thulin

 

Till fest är det tillåtet att spraka lite, glöm inte att värden gillar när gästerna ansträngt sig. Sluta vara feg, var istället en förebild! På med ett par stora örhängen och halsband, i synnerhet om du har en enkel outfit. Ett stort misstag som begås exempelvis av kvinnliga stadsråd vid nobelfesten är att de har en enkel aftontoilette, ett modernt silversmycke med matchande örhängen som är fint men snarare passar till vardags, kanske har de en lagd frisyr men är utan smink. Det bli platt fall! Här behöver man ta i och gasa på ordentligt: på med stora pärlor, strass eller något annat härligt. Eller enkla men eleganta lite större pärlor med droppörhängen. Varför denna ängslighet undrar jag. Är de lika ängsliga i sina yrken tro? Utsidan speglar ju ofta insidan.

Bild: Gabrielle Boucheron

Kommentera

Lästips

YSL & Marrakech

av Camilla Thulin söndag, 15 april, 2018

Lite om smink

av Camilla Thulin söndag, 23 december, 2012

Läsarfråga om svart stretchbyxa

av Camilla Thulin torsdag, 7 januari, 2016

Skinnpaj

av Camilla Thulin onsdag, 31 oktober, 2012

Hubert de Givenchy

av Camilla Thulin söndag, 16 februari, 2014

Alexander McQueen del1/4

av Camilla Thulin söndag, 22 juni, 2014

Fina skor

av Camilla Thulin onsdag, 27 november, 2013

Lite om smycken

av Camilla Thulin onsdag, 26 juli, 2017

Värmespolar

av Camilla Thulin onsdag, 5 augusti, 2015

Negresco

av Camilla Thulin söndag, 9 februari, 2014
Bläddra i arkivet