Smycken till fest

onsdag, 2 oktober, 2013 av Camilla Thulin

 

Till fest är det tillåtet att spraka lite, glöm inte att värden gillar när gästerna ansträngt sig. Sluta vara feg, var istället en förebild! På med ett par stora örhängen och halsband, i synnerhet om du har en enkel outfit. Ett stort misstag som begås exempelvis av kvinnliga stadsråd vid nobelfesten är att de har en enkel aftontoilette, ett modernt silversmycke med matchande örhängen som är fint men snarare passar till vardags, kanske har de en lagd frisyr men är utan smink. Det bli platt fall! Här behöver man ta i och gasa på ordentligt: på med stora pärlor, strass eller något annat härligt. Eller enkla men eleganta lite större pärlor med droppörhängen. Varför denna ängslighet undrar jag. Är de lika ängsliga i sina yrken tro? Utsidan speglar ju ofta insidan.

Bild: Gabrielle Boucheron

Kommentera

Lästips

Mugler och Montana

av Camilla Thulin söndag, 26 augusti, 2018

Älskade body!

av Camilla Thulin söndag, 6 september, 2015

Vaginal massage

av Camilla Thulin söndag, 23 februari, 2014

Om rynkor och påsar

av Camilla Thulin fredag, 30 juni, 2017

Dags för ett lyft?

av Camilla Thulin onsdag, 7 november, 2012

Läsarfråga om vintagetvätt

av Camilla Thulin lördag, 2 april, 2016

Designern Ida Sjöstedt bestulen

av Camilla Thulin torsdag, 6 mars, 2014

Boucheron

av Camilla Thulin lördag, 3 februari, 2018

Lingerie

av Camilla Thulin onsdag, 4 februari, 2015

Häng med till Paris!

av Camilla Thulin torsdag, 4 april, 2013
Bläddra i arkivet