Smycken till fest

onsdag, 2 oktober, 2013 av Camilla Thulin

 

Till fest är det tillåtet att spraka lite, glöm inte att värden gillar när gästerna ansträngt sig. Sluta vara feg, var istället en förebild! På med ett par stora örhängen och halsband, i synnerhet om du har en enkel outfit. Ett stort misstag som begås exempelvis av kvinnliga stadsråd vid nobelfesten är att de har en enkel aftontoilette, ett modernt silversmycke med matchande örhängen som är fint men snarare passar till vardags, kanske har de en lagd frisyr men är utan smink. Det bli platt fall! Här behöver man ta i och gasa på ordentligt: på med stora pärlor, strass eller något annat härligt. Eller enkla men eleganta lite större pärlor med droppörhängen. Varför denna ängslighet undrar jag. Är de lika ängsliga i sina yrken tro? Utsidan speglar ju ofta insidan.

Bild: Gabrielle Boucheron

Kommentera

Lästips

Hud och herrar

av Camilla Thulin fredag, 6 juni, 2014

Dekolletaget

av Camilla Thulin onsdag, 27 februari, 2013

Klädd på jobbet

av Camilla Thulin söndag, 27 januari, 2013

Gamla klänningar

av Camilla Thulin onsdag, 18 september, 2013

Vi ses i Krakow!

av Camilla Thulin söndag, 12 januari, 2014

PARIS fullbokat

av Camilla Thulin torsdag, 29 maj, 2014

Hotel Eldorado

av Camilla Thulin tisdag, 13 maj, 2014

Thomas & Abba

av Camilla Thulin torsdag, 25 juli, 2013

Omlotten

av Camilla Thulin onsdag, 4 mars, 2015

Köksan och kocken

av Camilla Thulin onsdag, 18 mars, 2015
Bläddra i arkivet