Smycken till fest

onsdag, 2 oktober, 2013 av Camilla Thulin

 

Till fest är det tillåtet att spraka lite, glöm inte att värden gillar när gästerna ansträngt sig. Sluta vara feg, var istället en förebild! På med ett par stora örhängen och halsband, i synnerhet om du har en enkel outfit. Ett stort misstag som begås exempelvis av kvinnliga stadsråd vid nobelfesten är att de har en enkel aftontoilette, ett modernt silversmycke med matchande örhängen som är fint men snarare passar till vardags, kanske har de en lagd frisyr men är utan smink. Det bli platt fall! Här behöver man ta i och gasa på ordentligt: på med stora pärlor, strass eller något annat härligt. Eller enkla men eleganta lite större pärlor med droppörhängen. Varför denna ängslighet undrar jag. Är de lika ängsliga i sina yrken tro? Utsidan speglar ju ofta insidan.

Bild: Gabrielle Boucheron

Kommentera

Lästips

Grått är flott

av Camilla Thulin söndag, 16 december, 2012

Ännu mer om smink

av Camilla Thulin söndag, 6 januari, 2013

Hos frisören

av Camilla Thulin onsdag, 8 juli, 2015

Bästa handväskan

av Camilla Thulin onsdag, 21 augusti, 2013

Strykning

av Camilla Thulin onsdag, 28 maj, 2014

Väskor på vift

av Camilla Thulin söndag, 25 augusti, 2013

Ålderskris

av Camilla Thulin onsdag, 20 november, 2013

Barda om hår: 2

av Camilla Thulin söndag, 13 april, 2014

Min stil

av Camilla Thulin onsdag, 20 februari, 2013

Hitta i väskan

av Camilla Thulin torsdag, 23 augusti, 2012
Bläddra i arkivet