Smycken till fest

onsdag, 2 oktober, 2013 av Camilla Thulin

 

Till fest är det tillåtet att spraka lite, glöm inte att värden gillar när gästerna ansträngt sig. Sluta vara feg, var istället en förebild! På med ett par stora örhängen och halsband, i synnerhet om du har en enkel outfit. Ett stort misstag som begås exempelvis av kvinnliga stadsråd vid nobelfesten är att de har en enkel aftontoilette, ett modernt silversmycke med matchande örhängen som är fint men snarare passar till vardags, kanske har de en lagd frisyr men är utan smink. Det bli platt fall! Här behöver man ta i och gasa på ordentligt: på med stora pärlor, strass eller något annat härligt. Eller enkla men eleganta lite större pärlor med droppörhängen. Varför denna ängslighet undrar jag. Är de lika ängsliga i sina yrken tro? Utsidan speglar ju ofta insidan.

Bild: Gabrielle Boucheron

Kommentera

Lästips

Kläder på jobbet

av Camilla Thulin torsdag, 15 juni, 2017

Smycken

av Camilla Thulin söndag, 18 maj, 2014

Shoppingråd

av Camilla Thulin söndag, 23 juni, 2013

Sista dagarna!

av Camilla Thulin söndag, 21 juni, 2015

Linssoppa

av Camilla Thulin lördag, 6 februari, 2016

Läsarbrev om blanka strykmärken

av Camilla Thulin tisdag, 15 mars, 2016

Accessoarer för herrar

av Camilla Thulin onsdag, 13 november, 2013

Klänningen, del 2.

av Camilla Thulin söndag, 21 april, 2013

Lite om smink

av Camilla Thulin söndag, 23 december, 2012

Möte med Christian Louboutin

av Camilla Thulin onsdag, 22 augusti, 2012
Bläddra i arkivet