Söndagsbrunch

torsdag, 23 augusti, 2012 av Karina Ericsson Wärn

Söndagsbrunchen. En lite bortglömd men otroligt bra bjudningsform som jag tycker vi ska göra gemensam sak i att återinföra.

Ingen förväntar sig att någon ska komma uppklädd en söndag förmiddag. Finns det småbarn är de ofta pigga mitt på dagen. Menyn passar både små och stora. Ingen höjer på ögonbrynet om du gäspar (kvällen innan kan ju ha blivit sen). Ingen stannar hela natten. En brunch varar nämligen bara ett par timmar. Och – inget köksbord är för trångt för en brunchbjudning. Vid brunchen dukar man helt enkelt upp en liten buffé (låt det varma stå på spisen), och sen får gästerna sitta eller stå hur och var de vill. Mer avslappnat än så här kan det knappast bli.

Förslag till en klassisk brunchmeny: stekt prinskorv, bacon, äggröra, stekta tomathalvor, stekta champinjoner, plättar eller amerikanska pannkakor, rökt lax, rökt kallskuren skinka, ost, bröd, kaffe, the, jouice, öl och ingredienser till Bloody Mary (det senaste överkurs).

 

Email this to someoneShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+

Kommentera

Lästips

Sommarens bästa rosé

av Karina Ericsson Wärn söndag, 7 juli, 2013

Polon och Pucci

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 16 januari, 2013

Skräpkläder & HM

av Karina Ericsson Wärn måndag, 25 mars, 2013

Charlotte Birnbaum

av Karina Ericsson Wärn söndag, 16 juni, 2013

Parisparker

av Karina Ericsson Wärn lördag, 5 mars, 2016

Ryggsäcken och Prada

av Karina Ericsson Wärn lördag, 28 maj, 2016

Klädd på jobbet

av Karina Ericsson Wärn söndag, 27 januari, 2013

Jan Hietala drömmer om…

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 31 december, 2014

En varuhusdoldis

av Karina Ericsson Wärn måndag, 20 augusti, 2012

Kurtisanen och modet

av Karina Ericsson Wärn tisdag, 6 juni, 2017
Bläddra i arkivet