Söndagsbrunch

torsdag, 23 augusti, 2012 av Karina Ericsson Wärn

Söndagsbrunchen. En lite bortglömd men otroligt bra bjudningsform som jag tycker vi ska göra gemensam sak i att återinföra.

Ingen förväntar sig att någon ska komma uppklädd en söndag förmiddag. Finns det småbarn är de ofta pigga mitt på dagen. Menyn passar både små och stora. Ingen höjer på ögonbrynet om du gäspar (kvällen innan kan ju ha blivit sen). Ingen stannar hela natten. En brunch varar nämligen bara ett par timmar. Och – inget köksbord är för trångt för en brunchbjudning. Vid brunchen dukar man helt enkelt upp en liten buffé (låt det varma stå på spisen), och sen får gästerna sitta eller stå hur och var de vill. Mer avslappnat än så här kan det knappast bli.

Förslag till en klassisk brunchmeny: stekt prinskorv, bacon, äggröra, stekta tomathalvor, stekta champinjoner, plättar eller amerikanska pannkakor, rökt lax, rökt kallskuren skinka, ost, bröd, kaffe, the, jouice, öl och ingredienser till Bloody Mary (det senaste överkurs).

 

Kommentera

Lästips

Amalia Gonzalez Stöckel

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 3 juli, 2013

Haute couture, del 1.

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 6 mars, 2013

Kusin Thomas recept

av Karina Ericsson Wärn söndag, 27 april, 2014

Celluliter

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 23 januari, 2013

Klä er enkelt

av Karina Ericsson Wärn måndag, 25 september, 2017

Bästa håret

av Karina Ericsson Wärn torsdag, 23 augusti, 2012

Barda om hår: 1

av Karina Ericsson Wärn söndag, 6 april, 2014

Hos frisören

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 8 juli, 2015

Med slimmad budget i Paris

av Karina Ericsson Wärn lördag, 25 augusti, 2012

Parisresan

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 25 september, 2013
Bläddra i arkivet