Enkel puttanesca

onsdag, 31 maj, 2017 av Camilla Thulin

Unknown

Ibland svänger jag ihop en mycket enkel pasta puttanesca. Så här går det till. Jag fräser vitlök, chili och schalottenlök i olivolja på svag värme, hackar några kvisttomater och kör dem i järngrytan där löken och chilin har svettats ett tag. Till det kokar jag fiberpasta, jag gör som Lotta Lundgren säger och smälter samman lite pastavatten och smör som jag häller över pastan när den är klar. Då blir den inte klibbig.

Kommentera

Lästips

Lite om smink

av Camilla Thulin söndag, 23 december, 2012

Om det här med vikt

av Camilla Thulin söndag, 7 oktober, 2012

Tjuvar i modevärlden

av Camilla Thulin torsdag, 1 augusti, 2013

Azzedine Alaïa

av Camilla Thulin måndag, 20 november, 2017

Häng med till Krakow

av Camilla Thulin söndag, 16 mars, 2014

Sista dagarna!

av Camilla Thulin söndag, 21 juni, 2015

Svårtuggad kokkonst

av Camilla Thulin onsdag, 17 juli, 2013

Peeling och botox

av Camilla Thulin söndag, 2 mars, 2014

En väldoftande historia

av Camilla Thulin onsdag, 14 oktober, 2015

Lammfärsbiffar

av Camilla Thulin söndag, 19 januari, 2014
Bläddra i arkivet