Häng med till Paris!

torsdag, 4 april, 2013 av Karina Ericsson Wärn
Häng med på en utflykt till Paris. Den 19-21 september 2013 ses vi på vänstra stranden. Vi kommer promenera, prata, äta och dricka gott, få höra intressanta historier och knyta nya bekantskaper. Vi kommer inte rusa runt i en massa modebutiker, och vi kommer inte titta på Eiffeltornet. Vi kommer röra oss i ett både klassiskt Paris, men också ett mer okänt. Häng med!

Vår Parisresa som vi pladdrat om blir en ”boka själv resa”. Resebyrån Air-Tours som vi kontaktade för en paketlösning var alldeles för slappa och slöa. De fick sex veckor på sig men lyckades inte tråckla ihop något paket till Oss Granntanter Emellan.

Ni kan lita på att vi kommer låta Air-Tours VD höra att de nu förlorat mängder av resesugna kvinnor och karlar.

Vi tycker det skall bli otroligt trevligt att ses i Paris.  Vi har gjort ett program som du rekvirerar genom att mejla oss här. I programmet hittar du all info om Parisprogrammet, kostnad, hur du gör för att boka en plats, med mera med mera. Vi kommer hålla gruppen till runt 20-22 personer. Alla är välkomna, kvinnor, karlar, knoppar på väg att bli vuxna, hundar, kollegor och kamrater. Riktigt små barn tycker vi dock kan stanna hemma.

SLUSÅLT! NÄSTA RESA GÅR TILL YXTAHOLMS SLOTT, SE KALENDARIET.

Kommentera

Lästips

Alexander McQueen del1/4

av Karina Ericsson Wärn söndag, 22 juni, 2014

Madame Grès, del 2.

av Karina Ericsson Wärn måndag, 28 mars, 2016

Barda om hår: 2

av Karina Ericsson Wärn söndag, 13 april, 2014

Läsarfråga om glasögon

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 19 november, 2014

Årets Granntant heter ….

av Karina Ericsson Wärn måndag, 21 oktober, 2013

Herrfötter & händer

av Karina Ericsson Wärn söndag, 28 maj, 2017

Parisadresser för båda

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 10 oktober, 2012

Vem var Monsieur Dior?

av Karina Ericsson Wärn lördag, 6 januari, 2018

Smycken

av Karina Ericsson Wärn söndag, 18 maj, 2014

Hud och herrar

av Karina Ericsson Wärn fredag, 6 juni, 2014
Bläddra i arkivet