Häng med till Paris!

torsdag, 4 april, 2013 av Karina Ericsson Wärn
Häng med på en utflykt till Paris. Den 19-21 september 2013 ses vi på vänstra stranden. Vi kommer promenera, prata, äta och dricka gott, få höra intressanta historier och knyta nya bekantskaper. Vi kommer inte rusa runt i en massa modebutiker, och vi kommer inte titta på Eiffeltornet. Vi kommer röra oss i ett både klassiskt Paris, men också ett mer okänt. Häng med!

Vår Parisresa som vi pladdrat om blir en ”boka själv resa”. Resebyrån Air-Tours som vi kontaktade för en paketlösning var alldeles för slappa och slöa. De fick sex veckor på sig men lyckades inte tråckla ihop något paket till Oss Granntanter Emellan.

Ni kan lita på att vi kommer låta Air-Tours VD höra att de nu förlorat mängder av resesugna kvinnor och karlar.

Vi tycker det skall bli otroligt trevligt att ses i Paris.  Vi har gjort ett program som du rekvirerar genom att mejla oss här. I programmet hittar du all info om Parisprogrammet, kostnad, hur du gör för att boka en plats, med mera med mera. Vi kommer hålla gruppen till runt 20-22 personer. Alla är välkomna, kvinnor, karlar, knoppar på väg att bli vuxna, hundar, kollegor och kamrater. Riktigt små barn tycker vi dock kan stanna hemma.

SLUSÅLT! NÄSTA RESA GÅR TILL YXTAHOLMS SLOTT, SE KALENDARIET.

Kommentera

Lästips

Bootcut à la Birkin

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 10 juli, 2013

Boktips: Sloane ranger

av Karina Ericsson Wärn söndag, 21 oktober, 2012

Häng med till Paris!

av Karina Ericsson Wärn torsdag, 4 april, 2013

Mamma Punk

av Karina Ericsson Wärn tisdag, 27 oktober, 2015

En minihistoria

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 22 augusti, 2012

Sallad med marinerad rödkål

av Karina Ericsson Wärn söndag, 9 juni, 2013

Om det här med ålder

av Karina Ericsson Wärn söndag, 14 oktober, 2012

Luvtröjan

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 26 mars, 2014

Pär Engsheden

av Karina Ericsson Wärn söndag, 5 januari, 2014

Kusin Thomas recept

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 9 april, 2014
Bläddra i arkivet