Årets Granntant 2013

lördag, 16 februari, 2013 av Karina Ericsson Wärn
bild

Vi har under året efterlyst nomineringar till Årets Granntant. Årets Granntant kan vara en kvinna som sagt ifrån, hjälp till, höjt rösten eller bara påpekat något som vi alla bör känna till lite bättre. Det kan också vara en kvinna som enbart genom sin blotta uppenbarelse ger inspiration, eller som glömts bort och bör lyftas fram. Vi har fått mängder av bra och intressanta förslag, stort tack för hjälpen!

Vi har nu utsett en Årets Granntant 2013. Hon heter Ewa-Lena Spåre och finns i Örebro.Vi hade den äran att ha Ewa-Lena med som gäst på vår läsarresa till Yxtaholms slott. Då passade vi på att gratta och fira Ewa-Lena. I gåva fick hon rosévin från René Barbier i en box designad av granntanten Camilla.

Så här löd nomineringen: Ewa-Lena är en fantastisk kvinna som inspirerar andra till att bejaka sin personlighet och kvinnlighet. Hon är också bra på att bygga nätverk mellan kvinnor. Att hon dessutom ser ut som en granntant gör inte saken sämre!

Grattis säger vi till Ewa-Lena och alla kvinnor runtom henne!

Granntanterna/
Karina & Camilla

Kommentera

Lästips

Fish Club

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 19 november, 2014

Madame Grès, del 2.

av Karina Ericsson Wärn måndag, 28 mars, 2016

Beckmans modefrågor

av Karina Ericsson Wärn söndag, 2 februari, 2014

Läsarbrev

av Karina Ericsson Wärn söndag, 2 juni, 2013

Hôtel Relais Saint-Germain

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 27 augusti, 2014

Värmespolar

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 5 augusti, 2015

Läsarbrev

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 12 november, 2014

Snyggt under i Paris

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 16 april, 2014

Vaginal massage

av Karina Ericsson Wärn söndag, 23 februari, 2014

Luvtröjan

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 26 mars, 2014
Bläddra i arkivet