Fish Club

onsdag, 19 november, 2014 av Karina Ericsson Wärn
Varsågoda, ännu en Parisadress, denna gång en en trendig matadress.

fish-club-paris

Smårätter är poppis i Paris just nu. Det vill säga rätter så minimala att för att få ihop en hel måltid, äter man kanske tre … eller fyra små, istället för en förrätt och en varmrätt. Tapas helt enkelt, fast med nya ingredienser. Extra poppis är minirätter baserat på vad havet har att ge. Till detta dricker man helst något fräscht drinkartat, istället för vin eller öl. Inspirerade av Peruansk matkultur serverar Fish Club traditionell Tiradito (rå fisk på Peruanskt vis), Ceviche (rå marinerad fisk) och grillade skaldjur. Bland annat. Fish Club har en trevlig väldigt grafisk retroinredning med fåtöljer klädda i rombmönstrade tyger i klara färgkombinationer och fint klinkergolv. Samma gäng driver också den populära grannen Beef Club, om du hellre skulle vara sugen på kött.

Fish Club
58, rue Jean-Jacques Rousseau, 75001 Paris
Métro: Etienne-Marcel

Kommentera

Lästips

Känslig hy?

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 29 juli, 2015

Tjuvar i modevärlden

av Karina Ericsson Wärn torsdag, 1 augusti, 2013

Korsettens fasta grepp, del 2.

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 8 maj, 2013

Hélène Absi om kashmirsjalen

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 29 oktober, 2014

Det kom ett läsarbrev

av Karina Ericsson Wärn söndag, 23 mars, 2014

Charvet

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 17 april, 2013

Skinnpaj

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 31 oktober, 2012

Peeling och botox

av Karina Ericsson Wärn söndag, 2 mars, 2014

Läsarbrev

av Karina Ericsson Wärn söndag, 2 juni, 2013

Hubert de Givenchy

av Karina Ericsson Wärn söndag, 16 februari, 2014
Bläddra i arkivet