Fish Club

onsdag, 19 november, 2014 av Karina Ericsson Wärn
Varsågoda, ännu en Parisadress, denna gång en en trendig matadress.

fish-club-paris

Smårätter är poppis i Paris just nu. Det vill säga rätter så minimala att för att få ihop en hel måltid, äter man kanske tre … eller fyra små, istället för en förrätt och en varmrätt. Tapas helt enkelt, fast med nya ingredienser. Extra poppis är minirätter baserat på vad havet har att ge. Till detta dricker man helst något fräscht drinkartat, istället för vin eller öl. Inspirerade av Peruansk matkultur serverar Fish Club traditionell Tiradito (rå fisk på Peruanskt vis), Ceviche (rå marinerad fisk) och grillade skaldjur. Bland annat. Fish Club har en trevlig väldigt grafisk retroinredning med fåtöljer klädda i rombmönstrade tyger i klara färgkombinationer och fint klinkergolv. Samma gäng driver också den populära grannen Beef Club, om du hellre skulle vara sugen på kött.

Fish Club
58, rue Jean-Jacques Rousseau, 75001 Paris
Métro: Etienne-Marcel

Kommentera

Lästips

Amalia Gonzalez Stöckel

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 3 juli, 2013

Vi ger bort strumpbyxor och behöver veta…

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 7 augusti, 2013

Kycklingrecept

av Karina Ericsson Wärn söndag, 31 mars, 2013

PARIS fullbokat

av Karina Ericsson Wärn torsdag, 29 maj, 2014

Hermès – från stilbildare till stilikon

av Karina Ericsson Wärn lördag, 1 december, 2018

Svårtuggad kokkonst

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 17 juli, 2013

Den dyra väskan

av Karina Ericsson Wärn söndag, 4 augusti, 2013

Korven vs pastejen!

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 2 juli, 2014

Bästa klappen

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 24 december, 2014

Haute couture, del 2.

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 13 mars, 2013
Bläddra i arkivet