Fish Club

onsdag, 19 november, 2014 av Karina Ericsson Wärn
Varsågoda, ännu en Parisadress, denna gång en en trendig matadress.

fish-club-paris

Smårätter är poppis i Paris just nu. Det vill säga rätter så minimala att för att få ihop en hel måltid, äter man kanske tre … eller fyra små, istället för en förrätt och en varmrätt. Tapas helt enkelt, fast med nya ingredienser. Extra poppis är minirätter baserat på vad havet har att ge. Till detta dricker man helst något fräscht drinkartat, istället för vin eller öl. Inspirerade av Peruansk matkultur serverar Fish Club traditionell Tiradito (rå fisk på Peruanskt vis), Ceviche (rå marinerad fisk) och grillade skaldjur. Bland annat. Fish Club har en trevlig väldigt grafisk retroinredning med fåtöljer klädda i rombmönstrade tyger i klara färgkombinationer och fint klinkergolv. Samma gäng driver också den populära grannen Beef Club, om du hellre skulle vara sugen på kött.

Fish Club
58, rue Jean-Jacques Rousseau, 75001 Paris
Métro: Etienne-Marcel

Kommentera

Lästips

Stiltips för män

av Karina Ericsson Wärn söndag, 25 november, 2012

Kvinnor, lär er nätverka bättre!

av Karina Ericsson Wärn tisdag, 1 januari, 2013

Packa rätt

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 20 maj, 2015

Mugler och Montana

av Karina Ericsson Wärn söndag, 26 augusti, 2018

Paristapas

av Karina Ericsson Wärn tisdag, 21 augusti, 2012

Läsarfråga om klänning

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 21 januari, 2015

Azzedine Alaïa

av Karina Ericsson Wärn måndag, 20 november, 2017

En välmejkad satmara

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 10 april, 2013

Vem var Monsieur Dior?

av Karina Ericsson Wärn lördag, 6 januari, 2018

Parisparker

av Karina Ericsson Wärn lördag, 5 mars, 2016
Bläddra i arkivet