Fish Club

onsdag, 19 november, 2014 av Karina Ericsson Wärn
Varsågoda, ännu en Parisadress, denna gång en en trendig matadress.

fish-club-paris

Smårätter är poppis i Paris just nu. Det vill säga rätter så minimala att för att få ihop en hel måltid, äter man kanske tre … eller fyra små, istället för en förrätt och en varmrätt. Tapas helt enkelt, fast med nya ingredienser. Extra poppis är minirätter baserat på vad havet har att ge. Till detta dricker man helst något fräscht drinkartat, istället för vin eller öl. Inspirerade av Peruansk matkultur serverar Fish Club traditionell Tiradito (rå fisk på Peruanskt vis), Ceviche (rå marinerad fisk) och grillade skaldjur. Bland annat. Fish Club har en trevlig väldigt grafisk retroinredning med fåtöljer klädda i rombmönstrade tyger i klara färgkombinationer och fint klinkergolv. Samma gäng driver också den populära grannen Beef Club, om du hellre skulle vara sugen på kött.

Fish Club
58, rue Jean-Jacques Rousseau, 75001 Paris
Métro: Etienne-Marcel

Kommentera

Lästips

Basgarderob

av Karina Ericsson Wärn söndag, 3 februari, 2013

Möt våren i Paris!

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 27 mars, 2013

Värmespolar

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 5 augusti, 2015

Cooking Classes Bodrum

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 25 februari, 2015

Torr hy?

av Karina Ericsson Wärn fredag, 1 december, 2017

Korsettens fasta grepp, del 2.

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 8 maj, 2013

Skjortor

av Karina Ericsson Wärn måndag, 20 augusti, 2012

Ut ur garderoben, del 2.

av Karina Ericsson Wärn fredag, 24 augusti, 2012

Ralph Lauren

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 22 oktober, 2014

Korven vs pastejen!

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 2 juli, 2014
Bläddra i arkivet