Läsarfråga om glasögon

onsdag, 19 november, 2014 av Camilla Thulin
Vi passar på att publicera ännu ett läsarbrev (med tillåtelse förstås) då det är så många som undrar över mina glasögon.

wpid-2014-10-23-22.07.18.jpg

Från: Yvonne Jörnhelm Ämne: Glasögon Meddelande: Hej Camilla! Love your style! Undrar vad du har för bågar på dina glasögon! Förstår att du har flera par men såg dig hos Malou ( ett tag sedan) med lite större bågar med mörkare glas!  Har du skiftande nyans på glasen? Vill förnya mig men vill hitta ” dom” glasögonen  men det är svårt! Om du har tid vore jag mkt tacksam för ett tips ! Mvh Yvonne Jörnheim

Granntanterna svarar: Yvonne! Tusen tack för ditt mail och din flotta komplimang, den värmer och piggar på.
 Precis hemkommen från en helt fantastisk Granntants Resa till Paris.
Ett helt underbart gäng damer + en flott herre från olika håll och kanter, som blev en match from heaven!
 Hursom, till din fråga.
 Mina glasögon, som jag hade hos Malou är ett par gamla Tom Ford herrsolglasögon, från typ 2010, som jag gjorde om till tonade läsglasögon.
Tyvärr pajjade de i våras, givetvis p.g.a. att jag ej skött dem ordentligt, kastat ner dem i väskan, ena skalmen rasade.
 Gick ej att renovera, för modellen var utgången och fanns ej på nätet.
De glasögon jag har nu är progressiva och tonade, ett par solglasögon från Prada jag köpte på Kastrup innan sommaren, 2 par! Ett par som vanliga solglasögon och det andra paret är omgjorda. 
Jag tycker inte om ”vanliga” glasögon på mig själv. Men ser extremt  snygga ”vanliga” bågar på andra.
 Jag tycker också om tonade glas, det är alltid för ljust överallt och dessutom är det glammigt en måndag morgon på ett saggigt möte med kamrater, som behöver piggas upp, tillsammans ett snyggt läppstift, örhängen och en bra frisyr, som passar är man DÄR och lite spektakulär, vilket får folk att lyssna oavsett de vill eller inte.
Så mitt tips är, kolla in snygga solglasögon och gör om dem. Själv lämnar jag in mina bågar hos ”Bågar och Glas” i Stockholm och de blir bara glada att man hittat en flott båge och köper glas via dem istället för någon annan.
Hoppas att detta kan vägleda dig, återkom gärna om du kör fast!
 Bästa,
Camilla

Från: Yvonne Jörnhelm Ämne: Glasögon Meddelande: Tack snälla Camilla för ditt fina mail! Tack för alla tips! Har redan kollat in ett par Prada solglasögon så då är jag på rätt väg. Låter fantastiskt med Paris! Ska definitivt kontakta ” Bågar o glas” Dina små tips är som min vackra dotter brukar säga ” it’s all about accessory” Såg att du designat Rosa bandet i år. Så fint! Ska bära det med stolthet! Varma hälsningar Yvonne

 

Kommentera

Lästips

Fina händer

av Camilla Thulin söndag, 22 september, 2013

Bästa klappen

av Camilla Thulin onsdag, 24 december, 2014

Ut ur garderoben, del 2.

av Camilla Thulin fredag, 24 augusti, 2012

Om rynkor och påsar

av Camilla Thulin fredag, 30 juni, 2017

Filodegslasagne

av Camilla Thulin söndag, 3 mars, 2013

Nu blir det reklam!

av Camilla Thulin måndag, 17 december, 2012

Karins skofråga

av Camilla Thulin måndag, 29 maj, 2017

Tvättråd

av Camilla Thulin söndag, 10 mars, 2013

Om det här med ålder

av Camilla Thulin söndag, 14 oktober, 2012

10 Stiltips för båda

av Camilla Thulin onsdag, 14 november, 2012
Bläddra i arkivet