Potatis och mynta

söndag, 30 juni, 2013 av Camilla Thulin
Mums. En fräsch potatissallad hör sommarbordet till. Receptet hämtat ur min och Uluc Telmens kokbok Meze Maritime.

Ingredienser

1 kg potatis

1/2 dl olivolja

saft av 1/2 citron

1 tsk chiliflakes

salt

nymald svartpeppar

1 knippe hackad mynta

 

 

Gör så här

1. Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka den i lättsaltat vatten. När den är klar, häll av vattnet och lägg upp på ett fat.

2. Blanda en dressing med allt utom myntan. Häll över dressingen och strö över myntan.

3. Blanda försiktigt och servera direkt.

Kommentera

Lästips

Årets Granntant 2014: MARIA LANTZ

av Camilla Thulin fredag, 10 oktober, 2014

Alexander McQueen del 2/4

av Camilla Thulin söndag, 29 juni, 2014

Rätt svar!

av Camilla Thulin söndag, 15 september, 2013

Snyggt under i Paris

av Camilla Thulin onsdag, 16 april, 2014

Den lilla svarta

av Camilla Thulin onsdag, 15 augusti, 2012

Bardots rutor

av Camilla Thulin onsdag, 29 april, 2015

Bästa handväskan

av Camilla Thulin onsdag, 21 augusti, 2013

Druvskola

av Camilla Thulin söndag, 28 juli, 2013

Stil med Johan Rabaeus (1)

av Camilla Thulin onsdag, 1 oktober, 2014

Väskor på vift

av Camilla Thulin söndag, 25 augusti, 2013
Bläddra i arkivet