Potatis och mynta

söndag, 30 juni, 2013 av Camilla Thulin
Mums. En fräsch potatissallad hör sommarbordet till. Receptet hämtat ur min och Uluc Telmens kokbok Meze Maritime.

Ingredienser

1 kg potatis

1/2 dl olivolja

saft av 1/2 citron

1 tsk chiliflakes

salt

nymald svartpeppar

1 knippe hackad mynta

 

 

Gör så här

1. Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka den i lättsaltat vatten. När den är klar, häll av vattnet och lägg upp på ett fat.

2. Blanda en dressing med allt utom myntan. Häll över dressingen och strö över myntan.

3. Blanda försiktigt och servera direkt.

Kommentera

Lästips

Stuprör

av Camilla Thulin söndag, 6 oktober, 2013

Wepler

av Camilla Thulin onsdag, 8 januari, 2014

Nu blir det reklam!

av Camilla Thulin måndag, 17 december, 2012

Ännu mer om smink

av Camilla Thulin söndag, 6 januari, 2013

Skinnpaj

av Camilla Thulin onsdag, 31 oktober, 2012

Kycklingrecept

av Camilla Thulin söndag, 31 mars, 2013

Madame Grès, del 1.

av Camilla Thulin söndag, 28 maj, 2017

Parisadresser för båda

av Camilla Thulin onsdag, 10 oktober, 2012

Snyggt under i Paris

av Camilla Thulin onsdag, 16 april, 2014

Turkisk buffé

av Camilla Thulin söndag, 4 november, 2012
Bläddra i arkivet