Potatis och mynta

söndag, 30 juni, 2013 av Camilla Thulin
Mums. En fräsch potatissallad hör sommarbordet till. Receptet hämtat ur min och Uluc Telmens kokbok Meze Maritime.
Ingredienser 1 kg potatis 1/2 dl olivolja saft av 1/2 citron 1 tsk chiliflakes salt nymald svartpeppar 1 knippe hackad mynta    

Gör så här

1. Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka den i lättsaltat vatten. När den är klar, häll av vattnet och lägg upp på ett fat. 2. Blanda en dressing med allt utom myntan. Häll över dressingen och strö över myntan. 3. Blanda försiktigt och servera direkt.

Kommentera

Lästips

Om att flyga med stil

av Camilla Thulin söndag, 18 november, 2012

Läsarbrev om skinn/mocka tvätt

av Camilla Thulin söndag, 14 januari, 2018

Lite om smink

av Camilla Thulin söndag, 23 december, 2012

Amalia Gonzalez Stöckel

av Camilla Thulin onsdag, 3 juli, 2013

Smycken

av Camilla Thulin söndag, 18 maj, 2014

Sälj kläderna

av Camilla Thulin söndag, 18 februari, 2018

En minihistoria

av Camilla Thulin onsdag, 22 augusti, 2012

Basgarderob

av Camilla Thulin söndag, 3 februari, 2013

Omlotten

av Camilla Thulin onsdag, 4 mars, 2015

Gamla klänningar

av Camilla Thulin onsdag, 18 september, 2013
Bläddra i arkivet