Potatis och mynta

söndag, 30 juni, 2013 av Camilla Thulin
Mums. En fräsch potatissallad hör sommarbordet till. Receptet hämtat ur min och Uluc Telmens kokbok Meze Maritime.

Ingredienser

1 kg potatis

1/2 dl olivolja

saft av 1/2 citron

1 tsk chiliflakes

salt

nymald svartpeppar

1 knippe hackad mynta

 

 

Gör så här

1. Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka den i lättsaltat vatten. När den är klar, häll av vattnet och lägg upp på ett fat.

2. Blanda en dressing med allt utom myntan. Häll över dressingen och strö över myntan.

3. Blanda försiktigt och servera direkt.

Kommentera

Lästips

Parisresan

av Camilla Thulin onsdag, 25 september, 2013

Res med oss!

av Camilla Thulin fredag, 14 november, 2014

Chanelikoner

av Camilla Thulin lördag, 15 augusti, 2015

Lite om celluliter

av Camilla Thulin söndag, 20 september, 2015

Haute couture, del 1.

av Camilla Thulin onsdag, 6 mars, 2013

När bistron kom till Paris

av Camilla Thulin söndag, 13 oktober, 2013

Bästa handväskan

av Camilla Thulin onsdag, 21 augusti, 2013

Uppdaterad sminkrutin

av Camilla Thulin söndag, 15 maj, 2016

God Parisadress

av Camilla Thulin söndag, 8 juni, 2014

Häng med till Turkiet

av Camilla Thulin tisdag, 17 februari, 2015
Bläddra i arkivet