Potatis och mynta

söndag, 30 juni, 2013 av Camilla Thulin
Mums. En fräsch potatissallad hör sommarbordet till. Receptet hämtat ur min och Uluc Telmens kokbok Meze Maritime.

Ingredienser

1 kg potatis

1/2 dl olivolja

saft av 1/2 citron

1 tsk chiliflakes

salt

nymald svartpeppar

1 knippe hackad mynta

 

 

Gör så här

1. Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka den i lättsaltat vatten. När den är klar, häll av vattnet och lägg upp på ett fat.

2. Blanda en dressing med allt utom myntan. Häll över dressingen och strö över myntan.

3. Blanda försiktigt och servera direkt.

Kommentera

Lästips

Känslig hy?

av Camilla Thulin onsdag, 29 juli, 2015

Cassoulet

av Camilla Thulin söndag, 1 juni, 2014

Stiltips till karlarna

av Camilla Thulin tisdag, 2 oktober, 2012

Grevinnans mustasch

av Camilla Thulin torsdag, 10 januari, 2019

Älskade body!

av Camilla Thulin söndag, 6 september, 2015

Klänningen, del 1.

av Camilla Thulin söndag, 14 april, 2013

Korsetter & andra under. Del 2.

av Camilla Thulin onsdag, 19 december, 2012

Lite om hår.

av Camilla Thulin söndag, 12 maj, 2013

La Grande Epicerie

av Camilla Thulin onsdag, 30 april, 2014

Kläder på jobbet

av Camilla Thulin torsdag, 15 juni, 2017
Bläddra i arkivet