Potatis och mynta

söndag, 30 juni, 2013 av Camilla Thulin
Mums. En fräsch potatissallad hör sommarbordet till. Receptet hämtat ur min och Uluc Telmens kokbok Meze Maritime.

Ingredienser

1 kg potatis

1/2 dl olivolja

saft av 1/2 citron

1 tsk chiliflakes

salt

nymald svartpeppar

1 knippe hackad mynta

 

 

Gör så här

1. Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka den i lättsaltat vatten. När den är klar, häll av vattnet och lägg upp på ett fat.

2. Blanda en dressing med allt utom myntan. Häll över dressingen och strö över myntan.

3. Blanda försiktigt och servera direkt.

Kommentera

Lästips

Årets Granntant 2014: MARIA LANTZ

av Camilla Thulin fredag, 10 oktober, 2014

Druvskola

av Camilla Thulin söndag, 28 juli, 2013

Ännu mer om smink

av Camilla Thulin söndag, 6 januari, 2013

Värmespolar

av Camilla Thulin onsdag, 5 augusti, 2015

Barda om hår: 3

av Camilla Thulin söndag, 20 april, 2014

Rätt rouge!

av Camilla Thulin söndag, 15 november, 2015

4 brutna servetter

av Camilla Thulin onsdag, 5 december, 2012

Läsarbrev

av Camilla Thulin onsdag, 29 januari, 2014

Dietrichs herrbyxa

av Camilla Thulin onsdag, 26 juni, 2013

Klädd på jobbet

av Camilla Thulin söndag, 27 januari, 2013
Bläddra i arkivet