Potatis och mynta

söndag, 30 juni, 2013 av Camilla Thulin
Mums. En fräsch potatissallad hör sommarbordet till. Receptet hämtat ur min och Uluc Telmens kokbok Meze Maritime.

Ingredienser

1 kg potatis

1/2 dl olivolja

saft av 1/2 citron

1 tsk chiliflakes

salt

nymald svartpeppar

1 knippe hackad mynta

 

 

Gör så här

1. Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka den i lättsaltat vatten. När den är klar, häll av vattnet och lägg upp på ett fat.

2. Blanda en dressing med allt utom myntan. Häll över dressingen och strö över myntan.

3. Blanda försiktigt och servera direkt.

Kommentera

Lästips

Hotel des Grandes Ecoles

av Camilla Thulin onsdag, 30 juli, 2014

Peeling och botox

av Camilla Thulin söndag, 2 mars, 2014

Kroppshår

av Camilla Thulin söndag, 2 december, 2012

Fina skor

av Camilla Thulin onsdag, 27 november, 2013

Om skoklacken

av Camilla Thulin onsdag, 25 december, 2013

Designern Ida Sjöstedt bestulen

av Camilla Thulin torsdag, 6 mars, 2014

Dölj med concealer

av Camilla Thulin onsdag, 15 juli, 2015

Alexander McQueen del 2/4

av Camilla Thulin söndag, 29 juni, 2014

Barda om hår: 3

av Camilla Thulin söndag, 20 april, 2014

Promenera mera

av Camilla Thulin onsdag, 13 februari, 2013
Bläddra i arkivet