Potatis och mynta

söndag, 30 juni, 2013 av Camilla Thulin
Mums. En fräsch potatissallad hör sommarbordet till. Receptet hämtat ur min och Uluc Telmens kokbok Meze Maritime.

Ingredienser

1 kg potatis

1/2 dl olivolja

saft av 1/2 citron

1 tsk chiliflakes

salt

nymald svartpeppar

1 knippe hackad mynta

 

 

Gör så här

1. Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka den i lättsaltat vatten. När den är klar, häll av vattnet och lägg upp på ett fat.

2. Blanda en dressing med allt utom myntan. Häll över dressingen och strö över myntan.

3. Blanda försiktigt och servera direkt.

Kommentera

Lästips

Sallad med marinerad rödkål

av Camilla Thulin söndag, 9 juni, 2013

Designern Ida Sjöstedt bestulen

av Camilla Thulin torsdag, 6 mars, 2014

Strykning

av Camilla Thulin onsdag, 28 maj, 2014

Amalia Gonzalez Stöckel

av Camilla Thulin onsdag, 3 juli, 2013

God Parisadress

av Camilla Thulin söndag, 8 juni, 2014

Rohdi Heintz avliden

av Camilla Thulin lördag, 21 juni, 2014

Hôtel Relais Saint-Germain

av Camilla Thulin onsdag, 27 augusti, 2014

Korsetter & andra under. Del 2.

av Camilla Thulin onsdag, 19 december, 2012

Jan Hietala om män i lycra

av Camilla Thulin onsdag, 1 januari, 2014

Accessoarer för herrar

av Camilla Thulin onsdag, 13 november, 2013
Bläddra i arkivet