Potatis och mynta

söndag, 30 juni, 2013 av Camilla Thulin
Mums. En fräsch potatissallad hör sommarbordet till. Receptet hämtat ur min och Uluc Telmens kokbok Meze Maritime.

Ingredienser

1 kg potatis

1/2 dl olivolja

saft av 1/2 citron

1 tsk chiliflakes

salt

nymald svartpeppar

1 knippe hackad mynta

 

 

Gör så här

1. Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka den i lättsaltat vatten. När den är klar, häll av vattnet och lägg upp på ett fat.

2. Blanda en dressing med allt utom myntan. Häll över dressingen och strö över myntan.

3. Blanda försiktigt och servera direkt.

Kommentera

Lästips

Lite om hår.

av Camilla Thulin söndag, 12 maj, 2013

Häng med till Krakow

av Camilla Thulin söndag, 16 mars, 2014

Bästa klappen

av Camilla Thulin onsdag, 24 december, 2014

Forma håret

av Camilla Thulin fredag, 11 augusti, 2017

På besök hos Goyard

av Camilla Thulin onsdag, 17 oktober, 2012

Goda Bistroadresser i Paris

av Camilla Thulin söndag, 27 oktober, 2013

Liberty

av Camilla Thulin onsdag, 9 januari, 2013

Charlotte Birnbaum

av Camilla Thulin söndag, 16 juni, 2013

Korsetter & andra under. Del 2.

av Camilla Thulin onsdag, 19 december, 2012

Om att flyga med stil

av Camilla Thulin söndag, 18 november, 2012
Bläddra i arkivet