Potatis och mynta

söndag, 30 juni, 2013 av Camilla Thulin
Mums. En fräsch potatissallad hör sommarbordet till. Receptet hämtat ur min och Uluc Telmens kokbok Meze Maritime.

Ingredienser

1 kg potatis

1/2 dl olivolja

saft av 1/2 citron

1 tsk chiliflakes

salt

nymald svartpeppar

1 knippe hackad mynta

 

 

Gör så här

1. Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka den i lättsaltat vatten. När den är klar, häll av vattnet och lägg upp på ett fat.

2. Blanda en dressing med allt utom myntan. Häll över dressingen och strö över myntan.

3. Blanda försiktigt och servera direkt.

Kommentera

Lästips

Negresco

av Camilla Thulin söndag, 9 februari, 2014

Läsartävling

av Camilla Thulin söndag, 18 augusti, 2013

Läsarbrev om ny stil

av Camilla Thulin söndag, 18 oktober, 2015

Galna skönhetsideal

av Camilla Thulin onsdag, 18 december, 2013

Korsetter och andra under. Del 1.

av Camilla Thulin onsdag, 28 november, 2012

Lite om denim

av Camilla Thulin söndag, 15 april, 2018

Tumla runt

av Camilla Thulin söndag, 11 mars, 2018

Rensa i garderoben

av Camilla Thulin söndag, 26 januari, 2014

Vintage fashion

av Camilla Thulin onsdag, 8 april, 2015

Dölj med concealer

av Camilla Thulin onsdag, 15 juli, 2015
Bläddra i arkivet