Potatis och mynta

söndag, 30 juni, 2013 av Camilla Thulin
Mums. En fräsch potatissallad hör sommarbordet till. Receptet hämtat ur min och Uluc Telmens kokbok Meze Maritime.

Ingredienser

1 kg potatis

1/2 dl olivolja

saft av 1/2 citron

1 tsk chiliflakes

salt

nymald svartpeppar

1 knippe hackad mynta

 

 

Gör så här

1. Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka den i lättsaltat vatten. När den är klar, häll av vattnet och lägg upp på ett fat.

2. Blanda en dressing med allt utom myntan. Häll över dressingen och strö över myntan.

3. Blanda försiktigt och servera direkt.

Kommentera

Lästips

Snyggt under i Paris

av Camilla Thulin onsdag, 16 april, 2014

Åldersnojja

av Camilla Thulin söndag, 17 februari, 2013

Mina bästa festtips

av Camilla Thulin söndag, 9 december, 2012

Wepler

av Camilla Thulin onsdag, 8 januari, 2014

Rätt svar!

av Camilla Thulin söndag, 15 september, 2013

Paris och jakt

av Camilla Thulin onsdag, 18 februari, 2015

Cooking Classes Bodrum

av Camilla Thulin onsdag, 25 februari, 2015

Sminklektion

av Camilla Thulin onsdag, 1 april, 2015

Kyla och långt hår

av Camilla Thulin söndag, 12 januari, 2014

Diors parfymör

av Camilla Thulin onsdag, 24 juli, 2013
Bläddra i arkivet