Potatis och mynta

söndag, 30 juni, 2013 av Camilla Thulin
Mums. En fräsch potatissallad hör sommarbordet till. Receptet hämtat ur min och Uluc Telmens kokbok Meze Maritime.

Ingredienser

1 kg potatis

1/2 dl olivolja

saft av 1/2 citron

1 tsk chiliflakes

salt

nymald svartpeppar

1 knippe hackad mynta

 

 

Gör så här

1. Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka den i lättsaltat vatten. När den är klar, häll av vattnet och lägg upp på ett fat.

2. Blanda en dressing med allt utom myntan. Häll över dressingen och strö över myntan.

3. Blanda försiktigt och servera direkt.

Kommentera

Lästips

Dofttips

av Camilla Thulin onsdag, 23 juli, 2014

Promenera mera

av Camilla Thulin onsdag, 13 februari, 2013

Charvet

av Camilla Thulin onsdag, 17 april, 2013

Kvinnor, lär er nätverka bättre!

av Camilla Thulin tisdag, 1 januari, 2013

Filodegslasagne

av Camilla Thulin söndag, 3 mars, 2013

Camillas lingonparfait

av Camilla Thulin måndag, 27 augusti, 2012

Klä er enkelt

av Camilla Thulin måndag, 25 september, 2017

Den lilla svarta

av Camilla Thulin onsdag, 15 augusti, 2012

Pumps

av Camilla Thulin söndag, 9 mars, 2014

Stekta grönsaker med fetadipp

av Camilla Thulin onsdag, 12 mars, 2014
Bläddra i arkivet