Potatis och mynta

söndag, 30 juni, 2013 av Camilla Thulin
Mums. En fräsch potatissallad hör sommarbordet till. Receptet hämtat ur min och Uluc Telmens kokbok Meze Maritime.

Ingredienser

1 kg potatis

1/2 dl olivolja

saft av 1/2 citron

1 tsk chiliflakes

salt

nymald svartpeppar

1 knippe hackad mynta

 

 

Gör så här

1. Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka den i lättsaltat vatten. När den är klar, häll av vattnet och lägg upp på ett fat.

2. Blanda en dressing med allt utom myntan. Häll över dressingen och strö över myntan.

3. Blanda försiktigt och servera direkt.

Kommentera

Lästips

Bästa handväskan

av Camilla Thulin onsdag, 21 augusti, 2013

Tänk själv

av Camilla Thulin onsdag, 30 oktober, 2013

Klädd på jobbet

av Camilla Thulin söndag, 27 januari, 2013

Om att flyga med stil

av Camilla Thulin söndag, 18 november, 2012

Charvet

av Camilla Thulin onsdag, 17 april, 2013

Det kom ett läsarbrev

av Camilla Thulin söndag, 23 mars, 2014

Handkräm på!

av Camilla Thulin lördag, 10 oktober, 2015

Chanelikoner

av Camilla Thulin lördag, 15 augusti, 2015

Rätt svar!

av Camilla Thulin söndag, 15 september, 2013

Skepparkavajen

av Camilla Thulin onsdag, 24 oktober, 2012
Bläddra i arkivet