Potatis och mynta

söndag, 30 juni, 2013 av Camilla Thulin
Mums. En fräsch potatissallad hör sommarbordet till. Receptet hämtat ur min och Uluc Telmens kokbok Meze Maritime.

Ingredienser

1 kg potatis

1/2 dl olivolja

saft av 1/2 citron

1 tsk chiliflakes

salt

nymald svartpeppar

1 knippe hackad mynta

 

 

Gör så här

1. Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka den i lättsaltat vatten. När den är klar, häll av vattnet och lägg upp på ett fat.

2. Blanda en dressing med allt utom myntan. Häll över dressingen och strö över myntan.

3. Blanda försiktigt och servera direkt.

Kommentera

Lästips

Möte med Christian Louboutin

av Camilla Thulin onsdag, 22 augusti, 2012

Skostorleken

av Camilla Thulin söndag, 28 april, 2013

Vi ger bort strumpbyxor och behöver veta…

av Camilla Thulin onsdag, 7 augusti, 2013

Hängt Kött

av Camilla Thulin onsdag, 22 april, 2015

Turkisk buffé

av Camilla Thulin söndag, 4 november, 2012

Lite om ingefära

av Camilla Thulin söndag, 22 december, 2013

För oss skofetischister

av Camilla Thulin måndag, 20 augusti, 2012

Forma håret

av Camilla Thulin fredag, 11 augusti, 2017

Tänk själv

av Camilla Thulin onsdag, 30 oktober, 2013

Amalia Gonzalez Stöckel

av Camilla Thulin onsdag, 3 juli, 2013
Bläddra i arkivet