Läsarbrev om ny stil

söndag, 18 oktober, 2015 av Oss Granntanter Emellan
Vi får alltid så trevliga läsarbrev från er, ni frågar och tipsar. Det tackar vi för! När vi publicerar ett läsarbrev gör vi det alltid med brevskrivarens tillåtelse förstås. Nu delar vi med oss av ett vanligt ”problem”. /Granntanterna Karina & Camilla

camilla-thulin-vinn_535f52f5ddf2b30837ee1277

 

Från: Agneta Malifera Ämne: Nya kläder Meddelande: Jag har massor av kläder som passar mitt vardagsliv som 62-rig singel och biodlare. Mao, jag är inte så noga med hur det ser ut till vardags bara det fungerar. Nu ska jag på en konferens och känner att jag för en gångs skull vill vara fin och inser att numera krävs det lite mer än att bara ta mig för att köpa lite kläder. Förr klarade jag mig undan med lite nya kläder och att jag tog lite mascara i anspråk. Numera känner jag med hela min kropp att jag  i n t e  vill se ut som en 23-åring och att bara en aning för mycket mascara/rouge ger ett billigt intryck som är svårt att komma över. Jag vill ha hjälp med en för mig klädsam garderob för biodlarkonferenser och annat jag ägnar mig åt för att förkovra mig. Jag förstår att det kostar, men har ingen aning om vad denna tjänst skulle kosta. Jag skulle behöva lite hjälp här! Med många vänliga hälsningar från Agneta Malifera.

thulinom_535f4d56e087c318b0dbc64b

Granntanterna svarar: Hej! Tack för ditt mail och för att du läser OGE! Ditt ”problem” delar du med de flesta vuxna kvinnor i Sverige. Det har ju varit lite förbjudet att vara lite fåfäng och dessutom ska man eftersträva ungdom, trots att det är helt omöjligt. Unga har vi ju redan varit. Nej, man ska försöka se snygg ut på sitt egna vis. Mitt absolut bästa tips till dig i dags dato är att gå en kurs hos maskören Annika Stödberg. Du finner henne på högra sidan på vår sida. Hon är en mästarinna på att lära ut enkel snygg make och en bra frisyr. Det är där man måste börja anser jag.
Det spelar ingen roll hur fina kläder och skor man har är inte knoppen på plats, blir det platt fall. Annika Stödberg är dessutom bra på klädtips. Börja där, så ska du se att det andra löser sig. Du kan även klicka hem min bok ”Gör om Mig”, där kan du se klara och tydliga förvandlings på 9 vuxna helt olika kvinnor. Det handlar om kläder, smink och hår. Återkoppla gärna, om jag kan svara på något mer. /Hälsningar Camilla Thulin

Nedersta bilden: exempel på FÖRE/EFTER hämtat ur boken GÖR OM MIG.

Kommentera

Lästips

Mjuk och len kropp

av Oss Granntanter Emellan söndag, 24 november, 2013

Jan Hietala om män i lycra

av Oss Granntanter Emellan onsdag, 1 januari, 2014

Basgarderob

av Oss Granntanter Emellan söndag, 3 februari, 2013

Galna skönhetsideal

av Oss Granntanter Emellan onsdag, 18 december, 2013

Ögonsmink förr

av Oss Granntanter Emellan söndag, 15 juni, 2014

Alexander McQueen del 3/4

av Oss Granntanter Emellan söndag, 6 juli, 2014

Celluliter

av Oss Granntanter Emellan onsdag, 23 januari, 2013

Paristapas

av Oss Granntanter Emellan tisdag, 21 augusti, 2012

Druvskola

av Oss Granntanter Emellan söndag, 28 juli, 2013

Modets Musor

av Oss Granntanter Emellan söndag, 10 september, 2017
Bläddra i arkivet