Potatis och mynta

söndag, 30 juni, 2013 av Camilla Thulin
Mums. En fräsch potatissallad hör sommarbordet till. Receptet hämtat ur min och Uluc Telmens kokbok Meze Maritime.

Ingredienser

1 kg potatis

1/2 dl olivolja

saft av 1/2 citron

1 tsk chiliflakes

salt

nymald svartpeppar

1 knippe hackad mynta

 

 

Gör så här

1. Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka den i lättsaltat vatten. När den är klar, häll av vattnet och lägg upp på ett fat.

2. Blanda en dressing med allt utom myntan. Häll över dressingen och strö över myntan.

3. Blanda försiktigt och servera direkt.

Kommentera

Lästips

BRUDAR

av Camilla Thulin söndag, 10 februari, 2013

Marinerad sill

av Camilla Thulin lördag, 16 december, 2017

Alexander McQueen del1/4

av Camilla Thulin söndag, 22 juni, 2014

Häng med till Turkiet

av Camilla Thulin tisdag, 17 februari, 2015

Chanelikoner

av Camilla Thulin lördag, 15 augusti, 2015

Ugnsbakad kyckling med klyftpotatis

av Camilla Thulin onsdag, 4 september, 2013

10 Stiltips för båda

av Camilla Thulin onsdag, 14 november, 2012

Klä er enkelt

av Camilla Thulin måndag, 25 september, 2017

Parisadresser för båda

av Camilla Thulin onsdag, 10 oktober, 2012

Karlar med stil (2)

av Camilla Thulin onsdag, 15 oktober, 2014
Bläddra i arkivet