Shoppingtips

onsdag, 5 mars, 2014 av Camilla Thulin
Några goda råd när det gäller detta med shopping, som så många tycker är kul, och så blir det fel ändå.

bild (kopia)

 

 

Välj vad du vill lägga pengarna på, vad som är mest viktigt just för dig.

Tänk igenom vilken sorts plagg du har användning för i vardagen, eftersom det är i vardagen vi lever mesta delen av tiden.

En stilfull vardag andas enkelhet, om du inte redan har en egen utvecklad stil som kanske är grön med rosa prickar, vilket också kan vara mycket stilfullt om den är väl genomförd.

Om du inte är märkesfixerad, sök efter basplagg hos kedjorna. Med det menar jag jeans, t-shirts, toppar och byxor. Min melodi är att gå in och botanisera bland Gina Tricots jeans och toppar. Ofta hittar jag bra jeans, och då slår jag till på fyra par à 199 kronor, och vips har jag jeans som fungerar i fyra år innan det blir slithål. Likadant gäller t-shirts, då är både Gina Tricot och HM oslagbara. Du kan få tio bra bastoppar för under tusenlappen.

Det jag däremot kan lägga en slant på är skor, eftersom jag tycker om att ha mina skor i tjugo år. Och vårdar man sina skor blir de bara bättre med åren. Högklassiga skor kan med fördel köpas nya och på rea. Själv kan jag fynda i second hand-butiken eller på nätet.

En fin handväska är alltid roligt. Återigen, tänk kvalitet. Det finns många kvalitetsväskor som inte är så dyra. Riktigt dyra handväskor är ofta förknippade med kända märken som annonserar mycket och har stora egna butiker världen runt. Dessa märken har oftast fina fabriker med välutbildad personal som får marknadsmässiga löner. Och sådant kostar.

 

Kommentera

Lästips

Skärp och midjor

av Camilla Thulin söndag, 26 maj, 2013

Friterad blomkål

av Camilla Thulin söndag, 24 februari, 2013

Tumla runt

av Camilla Thulin söndag, 11 mars, 2018

Negresco

av Camilla Thulin söndag, 9 februari, 2014

Fina skor

av Camilla Thulin onsdag, 27 november, 2013

Hårda klappar från oss

av Camilla Thulin lördag, 30 november, 2013

Packa rätt

av Camilla Thulin onsdag, 20 maj, 2015

För oss skofetischister

av Camilla Thulin måndag, 20 augusti, 2012

Hallux Vulgus?

av Camilla Thulin onsdag, 23 april, 2014

Liberty

av Camilla Thulin onsdag, 9 januari, 2013
Bläddra i arkivet