Enkel puttanesca

onsdag, 31 maj, 2017 av Camilla Thulin

Unknown

Ibland svänger jag ihop en mycket enkel pasta puttanesca. Så här går det till. Jag fräser vitlök, chili och schalottenlök i olivolja på svag värme, hackar några kvisttomater och kör dem i järngrytan där löken och chilin har svettats ett tag. Till det kokar jag fiberpasta, jag gör som Lotta Lundgren säger och smälter samman lite pastavatten och smör som jag häller över pastan när den är klar. Då blir den inte klibbig.

Email this to someoneShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+

Kommentera

Lästips

Hallux Vulgus?

av Camilla Thulin onsdag, 23 april, 2014

Ryggsäcken och Prada

av Camilla Thulin lördag, 28 maj, 2016

Negresco

av Camilla Thulin söndag, 9 februari, 2014

På besök hos Goyard

av Camilla Thulin onsdag, 17 oktober, 2012

Läsarbrev

av Camilla Thulin onsdag, 12 november, 2014

10 Stiltips för båda

av Camilla Thulin onsdag, 14 november, 2012

Madame Grès, del 2.

av Camilla Thulin måndag, 28 mars, 2016

Max 100 ml

av Camilla Thulin onsdag, 12 februari, 2014

Hermès – från stilbildare till stilikon

av Camilla Thulin onsdag, 28 januari, 2015

Dold pärla i Stockholm

av Camilla Thulin lördag, 13 juni, 2015
Bläddra i arkivet