Enkel puttanesca

onsdag, 31 maj, 2017 av Camilla Thulin

Unknown

Ibland svänger jag ihop en mycket enkel pasta puttanesca. Så här går det till. Jag fräser vitlök, chili och schalottenlök i olivolja på svag värme, hackar några kvisttomater och kör dem i järngrytan där löken och chilin har svettats ett tag. Till det kokar jag fiberpasta, jag gör som Lotta Lundgren säger och smälter samman lite pastavatten och smör som jag häller över pastan när den är klar. Då blir den inte klibbig.

Email this to someoneShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+

Kommentera

Lästips

Läsarbrev om shapewear

av Camilla Thulin onsdag, 4 november, 2015

Kyla och långt hår

av Camilla Thulin söndag, 12 januari, 2014

Läsarfråga om strumpor

av Camilla Thulin söndag, 20 augusti, 2017

Klänningen, del 2.

av Camilla Thulin söndag, 21 april, 2013

På besök hos Goyard

av Camilla Thulin onsdag, 17 oktober, 2012

Rätt svar!

av Camilla Thulin söndag, 15 september, 2013

Möte med Christian Louboutin

av Camilla Thulin onsdag, 22 augusti, 2012

Skinnpaj

av Camilla Thulin onsdag, 31 oktober, 2012

Jan Hietalas goda gurka

av Camilla Thulin lördag, 31 augusti, 2013

Mina shoppingtips

av Camilla Thulin onsdag, 26 februari, 2014
Bläddra i arkivet