Enkel puttanesca

onsdag, 31 maj, 2017 av Camilla Thulin

Unknown

Ibland svänger jag ihop en mycket enkel pasta puttanesca. Så här går det till. Jag fräser vitlök, chili och schalottenlök i olivolja på svag värme, hackar några kvisttomater och kör dem i järngrytan där löken och chilin har svettats ett tag. Till det kokar jag fiberpasta, jag gör som Lotta Lundgren säger och smälter samman lite pastavatten och smör som jag häller över pastan när den är klar. Då blir den inte klibbig.

Email this to someoneShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+

Kommentera

Lästips

Snyggt under i Paris

av Camilla Thulin onsdag, 16 april, 2014

Älskade body!

av Camilla Thulin söndag, 6 september, 2015

Mamma Punk

av Camilla Thulin tisdag, 27 oktober, 2015

Läsarbrev om ny stil

av Camilla Thulin söndag, 18 oktober, 2015

Läsarbrev om shapewear

av Camilla Thulin onsdag, 4 november, 2015

Hotel des Grandes Ecoles

av Camilla Thulin onsdag, 30 juli, 2014

Kusin Thomas Recept

av Camilla Thulin söndag, 11 maj, 2014

Korven vs pastejen!

av Camilla Thulin onsdag, 2 juli, 2014

En minihistoria

av Camilla Thulin onsdag, 22 augusti, 2012

Klänningen, del 1.

av Camilla Thulin söndag, 14 april, 2013
Bläddra i arkivet