PARIS fullbokat

torsdag, 29 maj, 2014 av Oss Granntanter Emellan

Vi har nu gjort ett par resor tillsammans med er läsare, och det har gett oss blodat tand. September 2013 var vi ett gäng som flanerade omkring i Paris tillsammans. Vi pratade, fyndade, åt gott och skaffade nya bekanta. Sedan har vi också nattat över på Yxtaholms Slott med ett gäng, och nyligen var vi en härlig skara i Krakow. Från Krakowresenärerna trillar just nu superlativen in. De tackar vi för. Vi hade det lika trevligt som Ni!

IMG_0998

 

I oktober arrangerar vi nu några dagar i modets huvudstad Paris. Häng med!  Man behöver inte ha någon reskamrat för att åka med oss. Tvärtom. Ensam går alldeles utmärkt för på våra arrangemang träffar man nya kamrater att ha trevligt med.

I Paris kommer vi att vandra runt i fransk modehistoria, vi kommer luncha i eleganta salonger med spännande historia och utsikt över Tuileriträdgården. Vi kommer att besöka Damernas Paradis, ett nytt galleridistrikt, äta och dricka massor av gott, gå på bästa loppisen – samt framförallt ha trevligt tillsammans. Vi agerar själva ciceroner, och vi kommer vid vår första gemensamma lunch hålla varsin föreläsning om stil och mode.

Vårt Parisprogram startar på morgonen den 17 oktober, och avslutas efter lunch den 19 oktober. Att delta kostar 5.000:-( inklusive 25% moms). I priset ingår precis alla måltider (2 luncher, 2 middagar, en picknick) och vin till maten (eller vad man nu vill dricka), lokala gemensamma resor, och två pratglada ciceroner (granntanterna själva). Bekväma skor får du stå för själv.

Vi ser fram emot att träffa några av er i Paris! Resan har naturligtvis ett begränsat antal platser, och det är först till kvarn som gäller. UPPDATERING: PARIS FULLBOKAT

Kommentera

Lästips

Traditionell kvinna

av Oss Granntanter Emellan söndag, 20 januari, 2013

Diors parfymör

av Oss Granntanter Emellan onsdag, 24 juli, 2013

Enkla nöjen

av Oss Granntanter Emellan torsdag, 29 augusti, 2013

Läsarbrev

av Oss Granntanter Emellan onsdag, 12 november, 2014

Hôtel Relais Saint-Germain

av Oss Granntanter Emellan onsdag, 27 augusti, 2014

Shoppingtips

av Oss Granntanter Emellan onsdag, 5 mars, 2014

Karins skofråga

av Oss Granntanter Emellan måndag, 29 maj, 2017

Hängt Kött

av Oss Granntanter Emellan onsdag, 22 april, 2015

Manlig skönhetsvård

av Oss Granntanter Emellan onsdag, 6 november, 2013

Kläder på jobbet

av Oss Granntanter Emellan torsdag, 15 juni, 2017
Bläddra i arkivet