Häng med till Paris!

torsdag, 4 april, 2013 av Karina Ericsson Wärn
Häng med på en utflykt till Paris. Den 19-21 september 2013 ses vi på vänstra stranden. Vi kommer promenera, prata, äta och dricka gott, få höra intressanta historier och knyta nya bekantskaper. Vi kommer inte rusa runt i en massa modebutiker, och vi kommer inte titta på Eiffeltornet. Vi kommer röra oss i ett både klassiskt Paris, men också ett mer okänt. Häng med!

Vår Parisresa som vi pladdrat om blir en ”boka själv resa”. Resebyrån Air-Tours som vi kontaktade för en paketlösning var alldeles för slappa och slöa. De fick sex veckor på sig men lyckades inte tråckla ihop något paket till Oss Granntanter Emellan.

Ni kan lita på att vi kommer låta Air-Tours VD höra att de nu förlorat mängder av resesugna kvinnor och karlar.

Vi tycker det skall bli otroligt trevligt att ses i Paris.  Vi har gjort ett program som du rekvirerar genom att mejla oss här. I programmet hittar du all info om Parisprogrammet, kostnad, hur du gör för att boka en plats, med mera med mera. Vi kommer hålla gruppen till runt 20-22 personer. Alla är välkomna, kvinnor, karlar, knoppar på väg att bli vuxna, hundar, kollegor och kamrater. Riktigt små barn tycker vi dock kan stanna hemma.

SLUSÅLT! NÄSTA RESA GÅR TILL YXTAHOLMS SLOTT, SE KALENDARIET.

Kommentera

Lästips

Strykning

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 28 maj, 2014

Lingerie

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 4 februari, 2015

Det kom ett läsarbrev

av Karina Ericsson Wärn söndag, 23 mars, 2014

Grevinnans mustasch

av Karina Ericsson Wärn torsdag, 10 januari, 2019

Handkräm på!

av Karina Ericsson Wärn lördag, 10 oktober, 2015

Kom och träffas!

av Karina Ericsson Wärn lördag, 1 februari, 2014

Smink efter ålder

av Karina Ericsson Wärn söndag, 29 december, 2013

Polon och Pucci

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 16 januari, 2013

Enkla nöjen

av Karina Ericsson Wärn torsdag, 29 augusti, 2013

Om att flyga med stil

av Karina Ericsson Wärn söndag, 18 november, 2012
Bläddra i arkivet