Läsarbrev

onsdag, 12 november, 2014 av Camilla Thulin

Vi får så många trevliga brev från er läsare i vilka ni frågar mig och Karina om allt mellan himmel och jord. Ibland hör ni av med med enbart någon kommentar. Det är alltid lika roligt att läsa. Här kommer ett läsarbrev vi fick strax efter den sköna sommaren, som vi publicerar med brevskrivarens tillåtelse. Förstås.

 

N°5RobeDarnel (kopia)

 

Från: Catrine. Ämne: Vad klär en gråhårig kvinna i för färg? Meddelande: Hej svejs, jag har alltid varit nötbrunhårig och är brunögd men precis om många andra har jag slutat färga håret och trivs väldigt bra med det. Behöver tips vad för färger som kan vara snygga till detta nya utseende. Så van vid att gå i ganska starka färger men ska jag försöka se mig om efter grå/blå nyanser tro? Min hy är solbrun efter den fina sommaren. Tack för tips. / Catrin Fock

Granntanterna svarar: Hej Catrin! Tack för ditt mail och att du läser OGE! Det låter som om du är jättesnygg. Grått hår och solbränna är supersnyggt till starka färger, som cerise, turkos, gult, äppelgrönt, även pasteller. Jag tror nog att du är snygg i alla färger, det viktigaste är att du trivs i dem själv, för det är då man blir snygg. Leta inte efter gråblå nyanser, för det kommer du att tycka är på tok för trist. Har du inte burit det förr, finns det ingen anledning att göra det nu. Kanske lite rouge mitt på kinden, mascara och ett snyggt knalligt, kallt läppstift vore snyggt. Var som du är, fortsätt med de starka färgerna, är det någon som klagar, skit det det och be dem sköta sig själva! Bästa, Camilla.

Från: Catrine: Ämne: TACK! Meddelande: Kan säga att jag tog Camillas tips ad notam och rände iväg och köpte ett ställ i bordeaux/vinrött med en klatschig halsduk i gul/vinrött/lindblomsgrönt och föreläste igår på Tylösands havsbad. Döm om min förvåning och stora glädje när jag ser att blomsterarrangemanget kommer att matcha mig helt prima! Tack än en gång från Catrin

Kommentera

Lästips

Ut ur garderoben, del 3.

av Camilla Thulin fredag, 24 augusti, 2012

Rätt rouge!

av Camilla Thulin söndag, 15 november, 2015

Snyggt under i Paris

av Camilla Thulin onsdag, 16 april, 2014

Läsarfråga om strumpor

av Camilla Thulin söndag, 20 augusti, 2017

Herrfötter & händer

av Camilla Thulin söndag, 28 maj, 2017

Smycken

av Camilla Thulin söndag, 18 maj, 2014

Haute couture, del 1.

av Camilla Thulin onsdag, 6 mars, 2013

Häng med till Turkiet

av Camilla Thulin tisdag, 17 februari, 2015

Sminkvarning

av Camilla Thulin onsdag, 10 december, 2014

Azzedine Alaïa

av Camilla Thulin måndag, 20 november, 2017
Bläddra i arkivet