Shoppingråd

söndag, 23 juni, 2013 av Camilla Thulin
Mina råd vad det gäller shopping har varit desamma under tjugo års tid tror jag. Antingen tycker man det är jättekul att handla, eller så är det en pina.

 

Innan du går ut på shopping, fastställ din storlek! Måttabeller finns i ”Stil med Thulin” (du kan låna den på bibblan). För dig som har shopping som nöje och dessutom har stor plånbok är det bara att fortsätta som vanligt, handeln behöver dig och dina systrar! Du vet vad du vill ha och shoppar loss helt enkelt. Dig är vi väl alla avundsjuka på, men skit i det för avund är en av de sju dödssynderna och mycket missklädsamt.

Den stora plånboken utan tid eller lust att handla. Det kan bero på många saker har jag upptäckt. Ofta är det en udda storlek som sätter käppen i hjulet, eller så är det den duktiga flickan som inte unnar sig något. Alla kronor ska gå till bilen, villan, ismaskinen, dyra kläder till barnen o.s.v. Mitt råd till dig är att hitta en bra välsorterad privatbutik, gå in och be om hjälp. Du finner garanterat en duktig butiksägare med fin personal som mer än gärna hjälper dig och tillgodoser dina önskemål. Om du håller dig till en och samma butik, så kan de ta in saker speciellt till dig, eftersom de vet vad du har i din garderob och vad du håller på med. Dessutom vet jag att de kan hålla specialöppet på kvällarna för kunder som inte har tid att komma på dagen. Du får säkert komma först till reorna och till speciella trevliga vip-kvällar med föredrag, visning eller något annat trevligt.

För dig som övertrasserar kontot hela tiden på grund av knasiga impulsköp, reaköp och trendinköp. Du måste nog se om dina köpvanor. För du blir ju inte gladare, snarare helt knäckt och du vet dessutom att det du handlade var helt fel. Denna jobbiga neuros är dessvärre vanlig, tänk om det fanns piller för det.

 

 

Kommentera

Lästips

Polon och Pucci

av Camilla Thulin onsdag, 16 januari, 2013

Läsarfråga om klänning

av Camilla Thulin onsdag, 21 januari, 2015

Om att flyga med stil

av Camilla Thulin söndag, 18 november, 2012

Flyga med hund

av Camilla Thulin onsdag, 20 januari, 2016

Häng med till Paris!

av Camilla Thulin torsdag, 4 april, 2013

Le Comptoir

av Camilla Thulin söndag, 17 november, 2013

PARIS fullbokat

av Camilla Thulin torsdag, 29 maj, 2014

Läsarfråga om strumpor

av Camilla Thulin söndag, 20 augusti, 2017

Klänningen, del 2.

av Camilla Thulin söndag, 21 april, 2013

Ännu mer om smink

av Camilla Thulin söndag, 6 januari, 2013
Bläddra i arkivet