Breda höfter eller?

onsdag, 22 augusti, 2012 av Karina Ericsson Wärn

Axlar signerade Romeo Gigli (och smal smal kropp).

Själv trodde jag länge (pessimistiskt lagd som jag är) att jag hade breda höfter och stor mage och ingen midja. Men faktum är att jag bara var behäftad med de sista två ”felen”. Stor mage och ingen midja. Jag upptäckte det när jag tyckte att ett brett skärp på höften fick mig att se smalare ut. Så kan det vara! Det gäller alltså att inte bara tro att man ser ut på ett visst sätt, utan att ta reda på om det verkligen förhåller sig så. Gör det genom att prova olika typer av kläder och skärp – det är alldeles gratis att flytta in i ett provrum.

Själv har jag upptäckt att följande fungerar rätt bra:

  • Bredare halsringningar (typ båtringat) kompenserar de breda höfterna.
  • Omlott.
  • Axelvaddar ger balans, men de måste vara av rätt form och storlek.

 

Kommentera

Lästips

Vaginal massage

av Karina Ericsson Wärn söndag, 23 februari, 2014

Skjortor

av Karina Ericsson Wärn måndag, 20 augusti, 2012

Kusin Thomas recept

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 9 april, 2014

Kusin Thomas recept

av Karina Ericsson Wärn söndag, 27 april, 2014

Karins skofråga

av Karina Ericsson Wärn måndag, 29 maj, 2017

Dofttips

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 23 juli, 2014

Sol och hud

av Karina Ericsson Wärn söndag, 17 mars, 2013

Friterad blomkål

av Karina Ericsson Wärn söndag, 24 februari, 2013

Forma håret

av Karina Ericsson Wärn fredag, 11 augusti, 2017

Bästa gästen

av Karina Ericsson Wärn söndag, 8 december, 2013
Bläddra i arkivet