Breda höfter eller?

onsdag, 22 augusti, 2012 av Karina Ericsson Wärn

Axlar signerade Romeo Gigli (och smal smal kropp).

Själv trodde jag länge (pessimistiskt lagd som jag är) att jag hade breda höfter och stor mage och ingen midja. Men faktum är att jag bara var behäftad med de sista två ”felen”. Stor mage och ingen midja. Jag upptäckte det när jag tyckte att ett brett skärp på höften fick mig att se smalare ut. Så kan det vara! Det gäller alltså att inte bara tro att man ser ut på ett visst sätt, utan att ta reda på om det verkligen förhåller sig så. Gör det genom att prova olika typer av kläder och skärp – det är alldeles gratis att flytta in i ett provrum.

Själv har jag upptäckt att följande fungerar rätt bra:

  • Bredare halsringningar (typ båtringat) kompenserar de breda höfterna.
  • Omlott.
  • Axelvaddar ger balans, men de måste vara av rätt form och storlek.

 

Kommentera

Lästips

Skräpkläder & HM

av Karina Ericsson Wärn måndag, 25 mars, 2013

Turkisk buffé

av Karina Ericsson Wärn söndag, 4 november, 2012

Vivant

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 22 januari, 2014

Liberty

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 9 januari, 2013

Årets Granntant heter ….

av Karina Ericsson Wärn måndag, 21 oktober, 2013

På spaning efter Paul Bocuse

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 13 maj, 2015

Läsarfråga om vintagetvätt

av Karina Ericsson Wärn lördag, 2 april, 2016

Häng med till Paris!

av Karina Ericsson Wärn torsdag, 4 april, 2013

Tumla runt

av Karina Ericsson Wärn söndag, 11 mars, 2018

Klänningen, del 1.

av Karina Ericsson Wärn söndag, 14 april, 2013
Bläddra i arkivet