Breda höfter eller?

onsdag, 22 augusti, 2012 av Karina Ericsson Wärn

Axlar signerade Romeo Gigli (och smal smal kropp).

Själv trodde jag länge (pessimistiskt lagd som jag är) att jag hade breda höfter och stor mage och ingen midja. Men faktum är att jag bara var behäftad med de sista två ”felen”. Stor mage och ingen midja. Jag upptäckte det när jag tyckte att ett brett skärp på höften fick mig att se smalare ut. Så kan det vara! Det gäller alltså att inte bara tro att man ser ut på ett visst sätt, utan att ta reda på om det verkligen förhåller sig så. Gör det genom att prova olika typer av kläder och skärp – det är alldeles gratis att flytta in i ett provrum.

Själv har jag upptäckt att följande fungerar rätt bra:

  • Bredare halsringningar (typ båtringat) kompenserar de breda höfterna.
  • Omlott.
  • Axelvaddar ger balans, men de måste vara av rätt form och storlek.

 

Kommentera

Lästips

Göteborg utsålt

av Karina Ericsson Wärn fredag, 8 november, 2013

Ryggsäcken och Prada

av Karina Ericsson Wärn lördag, 28 maj, 2016

Läsarfråga om strumpor

av Karina Ericsson Wärn söndag, 20 augusti, 2017

Rick Owens

av Karina Ericsson Wärn söndag, 17 april, 2016

Vad är dans?

av Karina Ericsson Wärn söndag, 6 december, 2015

Kusin Thomas recept

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 9 april, 2014

Breda höfter eller?

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 22 augusti, 2012

Ralph Lauren

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 22 oktober, 2014

Karlar med stil (2)

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 15 oktober, 2014

Skjortor

av Karina Ericsson Wärn måndag, 20 augusti, 2012
Bläddra i arkivet