Sälj kläderna

söndag, 18 februari, 2018 av Camilla Thulin
Behöver kassan drygas ut? Varför inte ta en titt i garderoben och lämna in det du inte använder till försäljning?

349331010_6151669d3c

Kommissionsbutiken – second-hand affären – är en butik där kunden lämnar in sina plagg och får betalt då de är sålda. Butiksinnehavaren är förstås intresserad av att tjäna så mycket pengar som möjligt och sätter därför ett pris som de vet är gångbart. Överpris måste ofta sänkas. Tänk på det om du lämnar in ditt plagg till försäljning, låt dina känslor stanna hemma! Man ska aldrig glömma att second-hand kunden har stenkoll på allt, så ett plagg som är för dyrt blir aldrig sålt och det gagnar inte någon.

Lämnar du in plagg, lita på ägarinnan, för hon vet vad hon kan sälja och till vilket pris. Försök inte få mer betalt, glöm inte att det är en win-win situation. Bara för att du tycker att plagget är så fint och dyrt vid inköpet behöver det inte vara så marknaden ser på det. Lite på din överman och var istället tacksam om ditt plagg hittar en ny bärarinna istället för att det blir en ny hyllvärmare.

Kommentera

Lästips

Hallux Vulgus?

av Camilla Thulin onsdag, 23 april, 2014

Smink efter ålder

av Camilla Thulin söndag, 29 december, 2013

Läsarbrev

av Camilla Thulin onsdag, 29 januari, 2014

Vaginal massage

av Camilla Thulin söndag, 23 februari, 2014

Årets Granntant 2013

av Camilla Thulin lördag, 16 februari, 2013

På resa med Palmgrens

av Camilla Thulin onsdag, 14 januari, 2015

Res med oss!

av Camilla Thulin fredag, 14 november, 2014

Manlig skönhetsvård

av Camilla Thulin onsdag, 6 november, 2013

PARIS fullbokat

av Camilla Thulin torsdag, 29 maj, 2014

Dold pärla i Stockholm

av Camilla Thulin lördag, 13 juni, 2015
Bläddra i arkivet