Villa Necchi

måndag, 23 april, 2018 av Karina Ericsson Wärn

Innan hemfärden igår hann jag med ett besök på Villa Necchi Campiglio (Via Mozart 14, Milano). En magiskt vacker villa som uppfördes 1932-35 av Piero Portaluppi för den välbärgade industrifanljen Campiglio. Det är i denna villa som filmen ”I am in love” med Tilda Swinton utspelar sig.

Kommentera

Arrivederci Milan

söndag, 22 april, 2018 av Karina Ericsson Wärn

Oj vad man har ränt runt och glott på grejer. Och folk. Så många intressanta personer att titta på, både lokala och besökande. Men idag är det dags att packa bagen och ta en flight till Stockholm. Designveckan är slut för denna gång. På återseende 2019 om inte förr.

Från utställningen ”Hemma” som Beckmans deltog i.

Min balkong.

Botaniska trädgården.

Hundvakten hos Hermès.

Hermès

Passerade en matmarknad

Disco kl.11.00

Hos Wallpaper

Kommentera

Godmorgon Milano

lördag, 21 april, 2018 av Karina Ericsson Wärn

Ännu en designspäckad dag står på schemat. Frukosterar på rummet och förbereder mig för ännu en dag med plus 27 grader och massor av intryck.

Kommentera

27 grader i Milano

fredag, 20 april, 2018 av Karina Ericsson Wärn

Plus 27 i Milano, och gur mycket som helst att se. Klämde in ett besök på Akademien också, och Pinakoteket.

Kommentera

Mer Milano

fredag, 20 april, 2018 av Karina Ericsson Wärn

Vaknar okristligt tidigt. Kanske lika bra det, för när jag tittar på dagens schema över vad jag skall se idag, så är det digert. Skall bland annat kika på vad andra skolor gör, och heja på kollegor. Men jag börjar med ett bad i det fina badrummet i våningen där jag bor inhyst. Av en slump klär jag mig från topp till tå i italienskt, Marni, Tod’s, Prada. Hej och hå.

Kommentera

11 1 2 3 557