Vilken vecka!

söndag, 17 februari, 2019 av Karina Ericsson Wärn

Timmarna bara virvlar förbi. Veckan som passerade startade med Öppet Hus på Beckmans. Kul att se alla som vällde in, och som med stort intresse tog del av studenternas arbeten och de olika presentationerna av våra program. Nu hoppas vi att många av dem som hälsade på söker till Beckmans. Kvällen avslutades med bröllopsmiddag som maken fixat: godaste hummern och lite bubbel. 27 år som gifta!

Som vanligt hakade sedan det ena mötet i det andra. Onsdagen blev riktigt tjock. Deltog bland annat i ett Warholseminarium på Moderna Museet för studenter från Handels. Spännande! Jag gav bort ett konstverk…eller ja, en replika då. Aftonen avslutades på dansens Hus, där Proventus bjöd in till en föreställning med Bathseva med anledning av företagets 50-års dag. Hipp hurra!

På lördagen blev det dags för dresscode långklänning och taxi till Stadshuset. Handelshögskolan delade ut doktorshattar och installerade professorer. I sitt tacktal passade Magdalena Andersson på att rekrytera genom att hänvisa till regeringen.se/ledigajobb

Söndagen blir betydligt lugnare. Jag och tvättmaskinen. Och så bara 2 texter att skriva. Skönt. Till middag blir det pasta med valnötspesto. Kanske behöver klädkammaren ses över lite också, nu tittar ju våren fram och det är dags för att låta lite saker byta plats på hyllor och i fack.

Kommentera