Stolthet och sorg

söndag, 10 februari, 2019 av Karina Ericsson Wärn

Den första februari gick en kär nära släkting bort. Fått förtroende att hålla ett minnestal vid begravningen. Formulerar mig sakta, tar mig fram i minnenas allé. Famlar, formulerar om. Sorgstråk läggs till sorgstråk, med åldern bär man snart på en hel orkester. Kommer det till slut att dåna i öronen?

Veckan har också fyllts av stolthet. Beckmans studenterna har rivit ner applåder på modeveckan, intervjuats i allt från Bon till Vogue. Flottare kan det inte bli. Och på möbeldesignmässan förärades Beckmansstudenter FORMs pris Årets nykomling. Och studenterna vid Visuell Kommunikation har gjort den ena makalösa kommunikationen efter den andra, till modeveckan och möbelmässan, i form av trycksaker, filmer, kampanjer. Allt idel rosat. Avs: sprickfärdig rektor.

Kommentera