Beckmans till max

torsdag, 3 januari, 2019 av Karina Ericsson Wärn

Vad är det som gör att man gillar sitt jobb? Svaren är många förstås. Och individuella beroende på vad man har för arbete, och behov. I mitt fall så gillar jag mitt jobb bland annat för att det är stimulerande och utmanande. Jag får träffa en massa spännande människor, från studenter till personal och däremellan samarbetspartners och personer som företräder olika myndigheter, nätverk…ja, you name it. Dagarna är fulltecknade, och omväxlande. Låter klyschigt kanske. Men mixen av pet med siffror och noggrannhet med policys i kombination med att tänka nytt och framåt, samt vända och vrida på små och stora problem, det får mig att trivas.

Nu börjar en ny termin. På agendan står längst bort i horisonten EXAMEN med storslagen examensmodevisning och examensutställning. Däremellan syns studenterna på Stockholm Furniture Fair och modeveckan. Bland annat, får jag säga igen. Projekten duggar tätt. Öppna tisdagsföreläsningar skall bokas in. Kommunikationsavdelningen skall kavla ut pressmeddelanden och uppdatera sajten om allt som händer. Inte minst skall nya ansökningar till designhögskolan och kvällsskolan strömma in under våren. Det digitala måste fungera. Och apropå det, trots att jag varje dag under jul- och nyår loggat in på ”min” jobbserver, så nekas jag idag tillträde. Är det jag som plötsligt gör fel? Eller är det IT som trilskas? Kanske någon spärr som slagit till….”du har överutnyttjat ditt jobbutrymme..”.

Kommentera