Inte tid

tisdag, 4 december, 2018 av Karina Ericsson Wärn

Min vardag innehåller en ocean av kontakter. Med allt från lärare och studenter till kollegor på administrationen, styrelser, fack och däremellan externa samarbetspartners, en handfull myndigheter och ett tiotal nätverk samt ett tjog föreningar och lite annat. Min vän i konsten att navigera fram i detta landskap är min Google-kalender. Med den skickar jag också ut mina egna möteskallelser. Alltid är det någon som inte svarar, eller svarar någon timme innan att hen är förhindrad att deltaga. De flesta svarar förstås, tack och lov. Men var är nätkalenderns Magdalena Ribbing? Lite vett-och-etikett i konsten att svara på mötesinbjudningar behövs, har jag noterat. För att inte bli för upprörd över agendaohyfs höjer jag blicken en stund…och stirrar på amatörmålningen som hänger på min arbetsvägg på Beckmans. Try harder, har jag skrivit bredvid. Så sant, så sant…

Kommentera