Aftonväskan

lördag, 1 december, 2018 av Camilla Thulin
På kvällen föredrar jag en liten väska endast med det nödvändiga för aftonen. Då får min vintagesamling titta ut. En av favoriterna är ett snörmakeriunder från England, väldigt sliten (så den lämpar sig inte för en närbild), ibland fyller jag i det skavda med en svart tuschpenna.

1970-1980

 

Tycker du om att vara diskret klädd kan du blomma ut i dina väskval. Väskan kan bli ditt signum. Lugna dig då med kläderna och fokusera på väskorna om du känner dig osäker.

Ute i butikerna finns det många små fina kvällsväskor. Förutom alla fantastiska lyxmärken vi väl känner till och kanske inte har råd med, så kan jag rekommendera mindre dyra högklassiga märken som franska Longchamp och svenska Palmgrens.

Väskan på bilden är tyvärr inte min, en vintagehistoria som bor hos någon annan.

Kommentera