Ta i trä

söndag, 11 november, 2018 av Karina Ericsson Wärn

Radion pratar på om världens elände. Positivt dock att läsa i SvD, att ett rikt socialt liv är viktigare för hälsan än träning. Typ. Mitt eget sociala liv går verkligen inte att klaga på, tvärtom. Det fyller upp så pass att tid för träning helt enkelt inte finns. Mental träning däremot, ägnar jag mig åt oavbrutet. Idag tränar jag på lite parametrar som handlar om nydanande och uthållighet då jag går igenom alla ansökningar till medlemsskap i Konsthantverkarna. Imorgon sitter jag nämligen i juryarbete i sex timmar, för att tillsammans med ett gäng kunniga personer avgöra vem som skall få bli medlem, och inte. Att ansvarsfullt uppdrag med konsekvenser. Den uttalade viljan i ansökan får förstås aldrig underskattas.

I övrigt består kommande vecka av ett panelsamtal, elva möten, ledningsgrupp, samverkansmöte med facket kring budget för 2019, och lite annat kul, som en visning på Auktionsverket. Nu är det dock dags för lite terrängvandring i form av promenad på söder med en motvillig Kim (det regnar…inte hans favoritväder).

Kommentera