Föreläser och räknar

lördag, 10 november, 2018 av Karina Ericsson Wärn

Igår var jag och föreläste på Handelshögskolan, om kopplingar mellan konst och mode. Det var väldigt uppiggande och trevligt. Därefter följde en tur till Konstnärshuset där studenterna vid VisuellKommunikation på Beckmans Designhögskola hade vernissage. Utställningen presenterade deras arbeten från kursen Konst/Reklam/Konst som letts av konstnären Année Olofsson.

I övrigt innehåller dagarna jobb, lite till jobb, och så ännu mer jobb. Tur att jobbet är så vansinnigt roligt.

Men lite nöjen hinns med också. Förra fredagen blev det en tur till Skandiascenen i sällskap med Mamsen, den andra granntanten och Farbror Rabaeus. Tommy Körbergs föreställning Lola stod på programmet. Det var granntanten Camilla som bjöd på biljetterna. Självklart hade hon gjort kostymen.

Arbetsmässigt ligger fokus på budget 2019 men också på viktiga och roliga projekt som involverar stipendier, spännande utflykter och framtidsplaner på nya plattformar att mötas på.

Då och då tillbringas förstås lite tid hemma, med Kim, make och matlagning som avkoppling.

Kommentera