Ständig flux

måndag, 8 oktober, 2018 av Karina Ericsson Wärn

Att arbeta på en skola innebär att vara i ständig flux. Ingenting blir någonsin klart, i den mening att allt är föränderlig, och skall så vara. Och det gillar jag. Knappt har ett mål satts upp så behöver det omprövas och justeras. Texter behöver uppdateras och omvärldsbevakningens kikarsikte får aldrig låsas fast i en och samma position. Beckmans Designhögskola är en pärla på många sätt och vis, under veckorna som gått så har det haglat utmärkelser över både alumni, studenter och lärare. Man har håvat hem allt från priser och omnämnande till att ha synts över spaltmetrar i pressen. Uppmärksamhet är alltid bra, för vi vill alltid ha fler och nya sökande till Beckmans. Kanske känner du någon ung designnyfiken som borde söka till oss? I övrigt har det lagats höstsoppa och gåtts på Opera och lite annat.

Var en sväng på Paris modevecka. Beckmans visade upp sig på Svenska Institutet tillsammans med ”Sweden Now” i samarbete med bla Swedish Fashion Council.

Svenska Institutets flotta Ewa Kumlin.

Kim och jag flyger.

Vi blir med gym på Beckmans.

På väg till urpremiären av Tristessa på Kungliga Operan, iklädd Thulin såklart.

Höstsoppa.

Kommentera