Livet i en tratt

måndag, 6 augusti, 2018 av Karina Ericsson Wärn

Och så huxflux var vi åter i Stockholm. Tillbringade förra veckan på Beckmans med Kim som trevligt sällskap. I övrigt var det i stort sett ekande tomt på skolan. Det råder semester och lov. Tack och lov så var skolans IT-ansvarige på plats, då datoreriet krånglade. Men det fixade han i ett nafs. Det tackar man för. Kunde därmed arbeta vidare med remissvar, avtal och planering av stort som smått. Tyvärr gick Kim sedan och blev biten av Roffe igår söndag. En liten ilsk terrierschäfer-mix som biter i andra hanar så fort det ges tillfälle. Ett möte i ett gathörn, och så var olyckan skedd. Så det bidde en tur till Bagarmossens djursjukhus. Och nu är vi hemma med ett styggt sår som skall spolas flera gånger om och tempen skall också kollas. Arbetar därför hemifrån idag, vilket ju går utmärkt när man har skrivarbete.

Kommentera