Stilla dagar i Italien

torsdag, 28 juni, 2018 av Karina Ericsson Wärn

Det är inte utan att jag börjat drömma om mjuk svart kashmir, mina Margiela Tabi boots med klack och perfekt sittande handskar av kalvskinn. Höst helt enkelt. Finner det här med sommarkläder lite svårt då jag helt enkelt föredrar styvare material och mer skräddade silhuetter, än vad sommaren kräver. Den här sommaren lever jag i ett (som vanligt) fåtal plagg, just nu under Italienveckorna: en randig Marimekkoklänning i beige och svart, en svart Acneklänning, en svart Arketklänning och till sist en Marnikjol i blått, vitt och svart som har sällskap av två svarta t-shirts och en vit. På natten sover jag i en tunn vit linneskjorta från Lemaire. På fötterna mjuka slip-ins signerade Rihanna. Gott så. Men nu är jag trött på att allt klibbar fast vid kroppen och längtar efter att behöva addera ett lager till….och det är inte ens juli.

Kommentera