Sanremo

torsdag, 21 juni, 2018 av Karina Ericsson Wärn

Dagarna lunkar på i Sanremo. En liten elegant ligurisk strandstad i vilken vi tillbringat många somrar. Inget särskilt händer. Det är väl så det skall vara när man är ledig. Fast jag mejlar flitigt med några kollegor – det handlar om allt från utformandet av tjänstgöringsplaner till antagningen av nya studenter och däremellan olika utvärderingar och utredningar. Så man är inte sysslolös Tack och lov. Däremellan promeneras det, lagas lite ligurisk mat och dricks gott café på lite olika barer. Sämst med sommaren, för min del. är alltid myggen. Är tokigt allergisk mot mygg. Och trots spray och jag vet inte vad för anti-mygg preparat, så blir jag myggbiten med inte så roliga konsekvenser. Nåja, det finns betydligt värre öden än besvärande myggbett. Nu är det dags att fundera ut någon trevlig middag. Ta en tur till saluhallen som öppnar redan 06 för oss morgonpigga.

Kommentera