Hållidej och STIL i P1

fredag, 15 juni, 2018 av Karina Ericsson Wärn

Idag är min första semesterdag. Någonsin. Har visserligen haft anställning förr, som innehållit semesterdagar. Men de dagarna har alltid fyllts med skrivande, skissande, biennaler och annat idel stimulerande. Men denna gång ska jag åtminstone försöka att vara lite ledig. Inledde förstås med att mejla till jobbet. Men sedan blev jag varse om att radions program STIL sändes imorse. Så nu haver jag lyssnat på mig själver samtalandes med sköna smarta Susanne Ljung i en timme. Ojoj. Från uppväxt till chef. Sedan har jag semestrat lite vilket idag innebar en promenad med make och hund till antikmarknaden på Place Saint Sulpice samt ett besök hos slaktaren för inköp av två fina fläskkotletter. De kommer serveras till middag ihop med en gratäng på aubergine/tomat/mozarella som för enkelhetens skull tillagas i förväg.

Kommentera