Bort med överflödet

onsdag, 28 mars, 2018 av Camilla Thulin

Här i Yalikavak infinner sig våren med värme och ljus, vilket innebär att det är enkelt att säga hejdå till vinterns överflödiga ätande, som sätter spår på kroppen. Antingen kan jag säga, som min kära väninna Dominika: jag råkade ställa in tvättmaskinen på 90 grader, så att allt krympte. För mig är det ett dåligt alternativ att behålla vinterns förråd, då kan jag inte ha mina kläder och fixa nya palltor finns det ingen ekonomi för. Vad göra, köpa nya springskor och gå raka vägen till Yaligymmet i backen. Ställa sig på bandet, cykla och trampveva med armarna. Det var roligt att fylla på depåerna, men inte så kul att göra sig av med dem. Ärligt talat tänker jag nog i första hand på hälsan. Rörelse hindrar mycket skit, som kan invadera kroppen.

Kommentera