Kontor

måndag, 26 mars, 2018 av Camilla Thulin

Som entrepenör, småföretagare och kostymtecknare är man sällan ledig. Tankarna kretsar kring kommande jobb och hur affärerna går. Min dag har därför varvats med hemmapyssel och kontorsarbete. Idag har jag beställt en massa provmetrar till kommande kollektion och samtidigt petat in ett antal metrar till OTT – On the Town, höstens musikal på SMOT, Smålands Musik och Teater, som härbärgerar i kulturhuset Spira i Jönköping. Hann även med att bunkra upp diverse förråd hos byggdens mega grossist Metro. Som vanligt dignar det av makalösa grönsaker och frukter. Nya springskor fick också följa med hem. Prisbilden här i Turkiet är helt annan just nu, positivt för oss från Europa. Moegondagen hägrar och ska få börja med en timme på springbandet, inte kul, men så fpr det bli.

Kommentera