Nya vårskor

tisdag, 27 februari, 2018 av Karina Ericsson Wärn

Varje vår styr jag kosan mot Sneakers’n’stuff på Åsögatan för inköp av just ett par nya sneakers. Nike Air Max är min favoritmodell då den passar min fot, och ger ett otroligt skönt avstamp och stöd. Medan snön viner utanför fönstren kan jag inte låta bli att fantisera lite om snödroppar, vårsol i lä och….nya vårskor. Funderar på någon av dessa pigga modeller som kan ge lite guldkant åt den mest gråmuliga dag.

Rött kommer funka fint med mina svarta kläder, som på våren får sällskap av den chockerande kulören marinblått. Och vitt förstås.

Hm…har beställt gula fåtöljer från Lammhults till rektorsrummet, vill jag matcha möblemanget?

Rosa är ju inte riktigt min grej när det kommer till kläder och skor, i övrigt älskar jag rosa. Hela hallen hemma är rosa. Kanske det här är en lagom (feg) kombo, svart och rosa…och lite blått.

Sobra. Kommer väl sluta med att jag väljer dessa.

Mest somriga förstås, men samtidigt också så förutsägbara.

Kommentera