Ingen sportdåre men…

tisdag, 20 februari, 2018 av Karina Ericsson Wärn

Sport har aldrig intresserat mig. Vare sig som ögongodis alternativt arrangemang eller i form av egen utövning. Men naturligtvis begriper jag vikten av att röra på sig. En lång period ägnade jag mig åt simning flera gånger i veckan. Men det kom av sig. Kopplar ihop det med att jag hittade en drunknad liten farbror på botten av Eriksdalsbadets 50-meters bassäng. Nåväl, nu har jag tagit upp powerpromenerandet. Far upp och ner för Vitabergsparkens backar med peppande musik i öronen. Och i takt med att pulsen ökar faller ofta något på plats, som en formulering jag letat efter, men där det precisa ordet saknas. I morse var det sagolikt vackert! Nu mot en ny lång intensiv och kul dag på Beckmans Designhögskola. Ikväll bjuder vi på öppen föreläsning med Cherry Cobra Films. Bienvenue!

Kommentera