Långsam söndag

söndag, 18 februari, 2018 av Karina Ericsson Wärn

Åh vad det är skönt med långsamma loja söndagar. Att jag verkligen uppskattar dem kan bero på att mitt liv har varit rätt fattigt på just loja långsamma söndagar. Inget jag beklagar visserligen, men en helledig dag då jag kan sega runt i vad som helst och företa hundpromenader med neddragen mössa över otvättad frisyr – det är lyx. Att sedan få sträcka ut sig med en god bok, och känna hur ögonen klipper efter några sidor och kunna ge efter för eftermiddagsslummern, det är lyxigare än lyxigast. Som tur är kräver Kim en utetur då och då, annars skulle jag väl inte gå ut alls sådana här långsamma söndagar. Men nu tar arbetet vid, ikväll börjar läsning av allehanda dokument och imorgon bitti väntar ett möte på Handelshögskolan 09.00. Och sedan följer en vecka fullmatad med roliga Beckmansäventyr och lite annat trevligt.

Kommentera