Åter i tjänst

lördag, 10 februari, 2018 av Camilla Thulin

Efter en hel vecka i dvala är jag åter på banan. Har haft frossa i en vecka, det enda, som hjälper när man är äldre är att stanna hemma, ligga raklång och försätta sig i trans tillsammans med sitt husdjur om man har något. Nu är jag som vanligt på tur, på tåget från Norrköping efter en fin världspremiär på musikalen Camera i Linköping på Östgötateaterns fina hovteater. Hej då teatern och tack för en mycket givande och trevlig period. Uppskattar Norrköping, en otroligt trevlig och nuförtiden, snygg stad. T.o.m. har man en var landets 15 bästa hotell, The Lamp. Är beredd att hålls med, har nu övernattat där några gånger och kommer givetvis att göra det i fortsättningen. Ok, det är dyrt, men det skiter jag i, drar in på något annat istället. Tycker om att bo anständigt. Nästa vecka blir det Paris och tygmässan med ”mina” gubbar, även då satsar jag på bättre boende, denna gång är vi åter tillbaka på favorithotellet på Rue Saint Sulpice.

Hej då fina Norpan, kommer snart åter!

Kommentera