Snart slutflängt

söndag, 28 januari, 2018 av Camilla Thulin

Nu har jag snart flängt klart. Har två veckor kvar och då går turen endast till Norrköping och Paris. Här kommer en kavalkad av bilder från de två senaste veckorna, som innehållit 3 galor och en massa resor till Malmö och en premiär, Pippin. Har dessutom passat på att bli Gapf Ambassadör 2018 – Glöm aldrig Pela och Fadime. Kände, att istället för att klaga ska jag engagera mig i något jag tycker är extremt viktigt, vilket underbara Sara Mohammads gärningar är. Jag blir lite trött av resandet och att bo borta hela tiden. Som tur är har jag bott på Malmös bästa hotell, Mäster Johan, där är mysfaktorn maximal. Nu sitter jag på Kastrup och inväntar min flight med Norwegian hem till den stora småstaden Stockholmo.

Star for Life auktion på Auktionsverket.

Johan Falkmans makalösa bild av Prinsessan Mandy Zulu och hennes hovdamer.

Hkh prinsessan Nandy.

Stor vårleverans till våra kära kunder.

Höst 18 visning hos den fabulösa konstnären Johan Falkman.

Hemma på härliga hotell MJ’s

Genrep på Pippin med underbara Davide.

Ett besök på Kronprinsen, man undrar om arkitekten inspirerats av Öst Berlin?

Mot Pippin premiären på självaste minnesdagen av Förintelsen.

Hej då fina Malmö, vi ses snart!

Kommentera