Modevecka

måndag, 22 januari, 2018 av Karina Ericsson Wärn

Modeveckan pågår för fullt, och den inleddes med visning på Grand Hotel av Beckmans modestudenter. Över studenternas kollektioner och visning haglar nu superlativen. Och det med all rätt! Vilka skapelser, vilka arbeten. Läs gärna HÄR.

Vill du se visningen så går det att göra HÄR.

Söndagskvällen avslutades på sedvanligt vis. Med bubblor! Denna gång en present från Kulturhuset Stadsteatern.

Nu väntar en helig tid hos frisören. Och den är verkligen helig. På grund av anledning fick den senaste dejten med frisören avbokas. Fick sedan nödklippa mig i Paris. Fick då jättekonstig frisyr (tillika SVINDYR), kort visserligen, men fel i proportionerna. Parisisk hockeyfrilla skulle man kanske kunna säga. Kort ovanpå och längre i nacken på ett konstigt vis. Nu skall proportionerna justeras hos Udda Fåglar och Maria. Och hädanefter skall aldrig mer en klipptid avbokas. Efter frisören skall jag intervjuas samt ha en rad möten och gå på en och annan modevisning. En helt vanlig arbetsdag för en rektor på Beckmans med andra ord.

Kommentera