Påväg

tisdag, 16 januari, 2018 av Camilla Thulin

Sitter på Arlanda5 och väntar på ett flyg som ska ta mig i motvind till Kastrup, undra hur det ska gå. Flygen norröver är försenade, men inte söderut. Efter en stillsam helg med make i full influensa och lunginhinneflammation och en dag på ateljén ska jag till Malmö Operan och se Pippin, kostym/mask genomdrag 2. Vi är ju i work in progress, dock med ytterst få förändringar, lite teknik här och där och en gnutta färg på diverse plagg, för att få dem mer levande. Det är härligt med en produktion, som är visuellt så bestämd och tydlig. Ingen behöver oroa sig för att kjolen är fel eller skon ful. Både enkelt och svårt, men min arbetsgrupp har varit enade om vad vi ska göra och hittils känns det väldigt kul och roligare lär det bli, när full orkester och riktigt ljus kommer. Musse fick också lite semester på Helenas Hundhotell, eftersom Husse har hög feber.


Kommentera