Hotell liv

lördag, 13 januari, 2018 av Camilla Thulin

Försöker minimera mina hotellnätter, man vill ju hem. Hemmet hägrar alltid och då gäller det att bo hemtrevligt när nöden kräver. Det går inte att åka hem efter en heldag, när man har tidiga morgonmöte dagen därpå. Just nu inför mina två premiärer framöver har jag bokat in mig på Stora Hotellet i Linköping och Mäster Johan i Malmö, hotellet går också under namnet MJ’s. Verkligt fina rum, det gäller att be om ett tyst rum, för annars kan homiemusiken, som strömmar genom hotellets 100 högtalare bli för påfrestande. Jag tycker ju om när det är tyst, den nya lyxen. I MJ’s fina hotellrum är det härligt att äta hämtmat från någon av Malmös fina Janpanska krogar Hai och Izakaya Koi eller vietnamesiska NamDo. Ofta är jag så trött efter intensiva dagar med många intryck, beslut och roliga samtal, så att gå på restaurang funkar inte för mig, ett stilla liv på hotellrummet är därför ultimat.


Kommentera