Testar ansiktsmask

onsdag, 10 januari, 2018 av Karina Ericsson Wärn

Hade jag tid skulle jag någon gång då och då unna mig besök på salong för en riktig djuprengöring av huden. Nu har jag inte den tiden. Eller tar mig den inte, snarare. I hälsokosten hittade jag en föredömligt liten förpackning ansiktsmask som lovar rent på djupet. Det lilla formatet, och därmed mindre priset, ger ju en möjlighet till att testa produkten. Tycker fler produkter borde finnas i miniformat. Har nu testat masken ifråga vid ett tillfälle. Tyckte konsistensen var lite för rinnande, den slank lite väl gärna ut och iväg ur tuben med expressfart. Med spill som resultat. När masken sedan torkat kändes den som stel äggvita. Jag söker efter en krämigare produkt…så letandet efter bästa ansiktsmasken som gör rent på djupet går helt enkelt vidare. Annars har jag hängt upp konst, en målning av dottern Lydia, samt avslutat än mer som har med Kulturhuset Stadsteatern att göra. På måndag går jag vidare till Beckmans. Ser verkligen fram emot allt det nya.
 

 

Kommentera