Tack Marre!

tisdag, 9 januari, 2018 av Camilla Thulin

Jag vill tacka min kära väninna Marre för de makalöst vackra vantarna jag fått i julklapp. Marre är en skånsk textilkonsthantverkerska av högsta klass. Hon behandlar nål, tråd, garn, stickor, virknålar, tyger och symaskinen, som en gudinna. Allt hon tar sig an blir något underbart. Mina carmosinröda fantastiska vantar ska snart invigas, dock har jag lite ångest inför vantinvigningen, tänk om jag skulle tappa dem! Handskar, vantar och jag är en extremt dålig kombo, jag vet inte hur många fina skinnhandskar jag tappat, i synnerhet de jag snodde av mamma, inte bra. Ett tag hade jag raggsockor på händerna, för att vantarna var spårlöst borta. Nuförtiden, då jag köper handskar, främst på rea, inhandlar jag 3 par av samma sort, då går det att tappa eller snarare att slarva bort handskarna, för det finns ju förhoppningsvis en make kvar i byrålådan. Så, Marre dina små mästerverk får nog bara titta ut till fest!

Kommentera